Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.796
- 109.618
- 4.878
aynenLevent abi reykjavikten bizim yerimizede rahat rahat yaz ,like yaparken bile 2 defa düşünüyorum burada yani malum durumlarla ilgili

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynenLevent abi reykjavikten bizim yerimizede rahat rahat yaz ,like yaparken bile 2 defa düşünüyorum burada yani malum durumlarla ilgili

derin Galatasaray nedir diye sorduklarinda, bu post'u yollicam83-31-7-22=23
23. şampiyonluğumuz hayırlı olsun...
Sence o alper pirsan mıdır nedir olayını görmedi sanıyorsun ? Hepsinden haberi vardır ne oldu ? Zengine birşey olur mu hiç bu ülkede olmaz ama o gariban olsaydı o tweeti yazan su an hapiste ve mitinglerde ağızlarında dolaşırdı.Siyaseti içimize alacağımıza ülke olarak siyaseti futboldan uzaklaştırmak gerek.Gerci bu ülkede ki futbolun siyasetten bi farkıda yok ya neyseHaberi bence Mesut transferinde vardı. Mesut koyu Tayyipçi, lakin bizim Abdürrahim'de o derece Tayyipçidir. O sebeple iktidara yakın olmak değil menfaati kullanmak gerekir.
Ben RTE'yi tanıyorsam o Alper'i yiyecektir. Şaşmaz. RTE piyasada görüp görebileceğin en kinci adamdır. İktidarın yandaş medyası bile kaşımaya başladı Alper Pirşen mevzusunu ve bu medyanın bayrak tvlerinden birinde ısrarla ve ısrarla da gündemde tutuluyor. Orta halli medyadan değil bizzat RTE'nin çizgisinden yönetilen kanallardan bahsediyorum. Ali KOÇ'a zaten ezelden beri bir gıcıklığı var. Fırsatını bulduğu an darbeyi vurmaktan da çekinmeyecektir.Sence o alper pirsan mıdır nedir olayını görmedi sanıyorsun ? Hepsinden haberi vardır ne oldu ? Zengine birşey olur mu hiç bu ülkede olmaz ama o gariban olsaydı o tweeti yazan su an hapiste ve mitinglerde ağızlarında dolaşırdı.Siyaseti içimize alacağımıza ülke olarak siyaseti futboldan uzaklaştırmak gerek.Gerci bu ülkede ki futbolun siyasetten bi farkıda yok ya neyse
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben ona da karşıyım bugün ona yarın sana bu işler doğru bir yönetim şekli değil ki.Yasayip göreceğiz hep birlikte umarım ülke için türk futbolu için güzel şeyler olmaya başlar ama bu anlayış ile ve bu taraftar tipleriyle ülkenin cahilliği ile zor olur herşey.Bu derken senden bahsetmiyorum bi dipnot düşeyim yanlış anlaşılma olmasın.Ben RTE'yi tanıyorsam o Alper'i yiyecektir. Şaşmaz. RTE piyasada görüp görebileceğin en kinci adamdır. İktidarın yandaş medyası bile kaşımaya başladı Alper Pirşen mevzusunu ve bu medyanın bayrak tvlerinden birinde ısrarla ve ısrarla da gündemde tutuluyor. Orta halli medyadan değil bizzat RTE'nin çizgisinden yönetilen kanallardan bahsediyorum. Ali KOÇ'a zaten ezelden beri bir gıcıklığı var. Fırsatını bulduğu an darbeyi vurmaktan da çekinmeyecektir.
Böyle olmadığı yönünde bir bilgi var mı?Ulan Bağcilardan bir Suriye'li yi getirseniz daha iyi tercüme ederdi Mohammedi..![]()

Kolay değil rengim o işler orada ardıl çeviri yapsada yazık öğrenci genci yakalayıp gelmişler ucuz olsun diye. mesleğim olduğu için net söyleyebilirim. Hem de yabancı uyruklu öğrenci o kadar olur.Tercüman iyi heyecan yapmış yav
Mohammed de gülüyor adam konuşurken![]()
Baskanda kuş ciktiBaşkanin gobek adi Şahinmiş
Hamama götürüp keseliyorantepli olunca ne oluyor
HaydaaaBaskanda kuş cikti
Yedline baltanın formasını vermişler.83-31-7-22=23
23. şampiyonluğumuz hayırlı olsun...
Bu kim ya ?Akıllı ol Gala Medya!
Yedline baltanın formasını vermişler.