Yeni Üyelik Sistemi Hakkında Görüşleriniz

Olumlu bir gelişme.

Ek olarak forumun bir Youtube kanalı da olmalı bence. Sosyal Medya çok hızlı büyüyen bir mecra ve Galatasaray medyası baya cılız kaldı. Bu forum bu potansiyeli taşıyor.

Merhaba değerli üyelerimiz,

Bildiğiniz üzere forumumuz yayın hayatına 18 yıldır kesintisiz şekilde devam ediyor ve uzun yıllarda devam edecek şekilde çalışıyor ve çabalıyoruz. Bu süreçte emeği geçen geçmişteki ve şimdiki yöneticilerimize, teknik ekibimize ve bizleri yalnız bırakmayan üyelerimize de teşekkür ederiz. İnternet ortamındaki en büyük taraftar forumu olduysak sizlerin bize destekleri sayesinde olduk.

Yıllar içerisinde kendimizi geliştirerek belirli noktaya getirdiğimiz forumumuza üyelerimizin talebi doğrultusunda bir üyelik sistemi eklemeye karar verdik. Bu üyelik sistemi youtube premium mantığı ile benzer olarak reklamsız forum deneyimi sağlamak için olacak. Aslında uzun zamandır sizlerden bu yönde bir talep var ve karşı çıkıyorduk ancak istekler artınca tercihi sizlere bırakmaya karar verdik. Sistemin alt yapısını oluşturup devreye aldığımız zamanda da aylık veya yıllık ödeme seçeneği ile ödeme yaparak reklamsız sisteme geçmiş olacaksınız.

Ancak unutulmaması gereken bir husus var. Bu üyeliği alıp kullanmak isteyen üyelerimizin ceza sistemi içerisinde herhangi bir farkı olmayacak. Forum kuralları herkes için geçerlidir bu sebeple ücretli abonelik alıp ceza yememe gibi bir durum söz konusu değildir. Herhangi bir üye ücretli abonelik ile yönetime veya diğer üyelere karşı üslubunu bozacak şekilde davranırsa cezasını fazlasıyla alacaktır.

Burada amaç sizlerin talebini karşılayıp gelen ücretleri forumda yapılabilecek yenilikler için kullanmaktır. Bu sebeple bu konuyu varsa sizlerinde görüşlerini almak için açtım. Konu yaklaşık 20-25 gün kadar açık kalacak sonra kapatacağım.

Herkese Galatasaray’ın şampiyonluğuyla dolu bir forum dilerim.
Bunu destekliyorum. Fakat aklima yatmayan kisim ise; üyelik sadece reklam gormesin demek olmamali. Daha farkli bir birliktelik vs saglayabilmeli gerektigini dusunuyorum. Youtube premium'un avantaji kisi zamandan kazanc sagliyor. Burada keyif aldigimiz seyi, daha keyifli hale getirmek icin oneriler olmasini isterdim. Birlikte belki donemlerde farkli yayinlar vs vs ya da baska etkinlikler. Hayal gücü genis olanlar oneriler biraksa harika olur. Umarim yanlis anlasilmamisimdir.

Bunu destekliyorum. Fakat aklima yatmayan kisim ise; üyelik sadece reklam gormesin demek olmamali. Daha farkli bir birliktelik vs saglayabilmeli gerektigini dusunuyorum. Youtube premium'un avantaji kisi zamandan kazanc sagliyor. Burada keyif aldigimiz seyi, daha keyifli hale getirmek icin oneriler olmasini isterdim. Birlikte belki donemlerde farkli yayinlar vs vs ya da baska etkinlikler. Hayal gücü genis olanlar oneriler biraksa harika olur. Umarim yanlis anlasilmamisimdir.
Önerilere açığız elbette zaten zaman zaman etkinlikler olacaktır forumda hediye çekilişi vs

Forumdaki tavsiye üzerine Brave kullanmaya geçtikten beridir reklam meklam yok aslında. Yine de yeni sisteme geçebilirim...

premium üyelere özel gsc vip grubunda ben

FYIgT1rWAAIQccQ.jpg

forumda premium üye olmayan herhangi birine karşı ben

maxresdefault.jpg
Para veren adamı banlarsak sıkıntı usta

Son düzenleme:
Olumlu bir gelişme.

Ek olarak forumun bir Youtube kanalı da olmalı bence. Sosyal Medya çok hızlı büyüyen bir mecra ve Galatasaray medyası baya cılız kaldı. Bu forum bu potansiyeli taşıyor.
Mantıklı üstad kanalda gezelim görelim yemek yayınları yapılabilir

Anlık reklamlarım. Ayakkabı, laptop, tencere seti

Forumun ücretli olması belli bir kalite getirir. Ama bazı eksikliklerin giderilmesi gerekiyor. Mesala farklı farklı isimler, argo argo ve müstehcen yazışmalar, mesaj sayılarının artması için kısa kısa anlamsız cümleler yazılması gibi. Burası chat ortamı değil ki neden isimlerimizi saklıyoruz. Sonra profilde yaş da yazsın. Mesela ultrAslan forum ve alisamiyen net bu konularda daha kaliteli ve nezih bir ortamdı. Diyebilirsiniz ki beğenmiyorsan gidebilirsin diye forumda futbol bilgisini beğendiğim ve takip ettiğim değerli renktaşlar var. Birde benim fikrim herkese ücretli olsun ücretini ödemeyen foruma giremesin. Saygılar
Foruma üyelikler sadece İsim Soyisim formatında yapılıyor. Farklı isimler zaman zaman forum içerisinde espri, muhabbet kaynaklı değişebiliyor ve bu tamamen şaka amaçlı. Profilde yaş üyelere bıraktığımız bir şey. Biz yaş sistemini sunuyoruz ama üye kullanmak istemezse de bir şey demiyoruz tercih sizlere ait. Ayrıca kısa cümleler içinde eskiden elbette daha farklıydı profiller internette ama zaman geçtikçe değişebiliyor bu gayet normal. Gelelim son söylediğine. Burada herkes görüşünü paylaşıyor yorum okumayı ücretli yapamayız ve ücretini ödemeyen foruma girmesin diye bir şey olamaz. Biz ticari bir forum değiliz ve bu konularda çok netiz.

Geri
Üst Alt