Üye Görüşü Yeni Yönetimden Beklentileriniz Nelerdir?

Ilk icraat Prandelli ile yollar ayrilmali, tesekkur bile edilmeden bavulu eline verip gonderilmeli. Hagi gelsin takimin basina raziyim.

hoş geldin 25 yıl öncesi... hay ALLAH sıra sonunda denizliye geldi demek..

Onu bırak Yılmaz Vural diyen kafayı yemiş deliler bile var , sayıları da hiç az değil maalesef...

Yeni yönetimden beklenecek tek şey maaş yükünü dolayısıyla futbolcu sayısını acilen azaltmak...En az 15 oyuncu bir şekilde takımdan gönderilmeli...

Sözleşmeli 42 oyuncumuz varmış...Elimizde 15 tanesi işe yarar durumda zannedersem...Bunlar dışındakiler devre arasında ve sezon sonunda gönderilmeli...
Zaten yabancı sınırı kalkınca düşük maliyetlerle iyi oyuncular kazandırabiliriz kulübe...

Burak'ı kadro dışı bırakacak td getirmeleri

Onu bırak Yılmaz Vural diyen kafayı yemiş deliler bile var , sayıları da hiç az değil maalesef...

Yeni yönetimden beklenecek tek şey maaş yükünü dolayısıyla futbolcu sayısını acilen azaltmak...En az 15 oyuncu bir şekilde takımdan gönderilmeli...

Sözleşmeli 42 oyuncumuz varmış...Elimizde 15 tanesi işe yarar durumda zannedersem...Bunlar dışındakiler devre arasında ve sezon sonunda gönderilmeli...
Zaten yabancı sınırı kalkınca düşük maliyetlerle iyi oyuncular kazandırabiliriz kulübe...

nasıl gönderecen 42 oyuncuyu kim kolay parayı bırakıp gider ?

1134393_Galatasaray_SK.jpg

Bosluklari doldurmasi ..

1) Forvet : Gervinho / Huntelaar
2) Hizli bir defans :
3) DVM(DefendingMidfielder) Hizli/Kuvetli :

Dunku mac'ta belli olduki hizli kosarak adamlar 5 adim bizden onde gittiler .

Melo artik can'i isterse oynuyor sacma sapan adam kacirmalar , paslar ..
Selcuk malumunuz kafasini kaldirmaktan aciz , bos alana kosamiyor , one gidince geri gelmiyor
Burak soz'e gerek yok
Semih abi insan biraz gelistirir kendini sprint yapar bisey yapar calisir , anca vucut vucuda carpisip yerde kaliyor yada rakibi de dusuruyor .. Arkaya cok adam kaciriyor , kornerlerde 0 katki bir kez kafayla gol at be

Djemaili/Pandev/G.Zan/Y.Oztekin/Aydin/Selcuk/Burak/Yekta/Veysel bye bye

nasıl gönderecen 42 oyuncuyu kim kolay parayı bırakıp gider ?

Yabancı sınırının FB cezası bitince kalacağını küçük çocuklar bile biliyorken başkan gitti Selçuk-Yekta-Burak-Balta'ya zam yaptı...
Yetmedi Yasin gibi adama 2.5 milyon euro bonservis + 4 sene 4 milyon euro..Şaka gibi resmen...Acelen ne adama ne yapıyorsun amacın ne niye 29 yaşındaki bitmiş adamlara 5 yıllık saçma sapan kontrat veriyorsun ?

Dzemaili gibi bir adama 3 sene 2.1 milyon euro senelik ücret...

Gitmezler tabi nereye gidecek bu adamlar...Kaldık bunlara mecbur ödeyeceğiz bu maaşları...

1134393_Galatasaray_SK.jpg

Bosluklari doldurmasi ..

1) Forvet : Gervinho / Huntelaar
2) Hizli bir defans :
3) DVM(DefendingMidfielder) Hizli/Kuvetli :

Dunku mac'ta belli olduki hizli kosarak adamlar 5 adim bizden onde gittiler .

Melo artik can'i isterse oynuyor sacma sapan adam kacirmalar , paslar ..
Selcuk malumunuz kafasini kaldirmaktan aciz , bos alana kosamiyor , one gidince geri gelmiyor
Burak soz'e gerek yok
Semih abi insan biraz gelistirir kendini sprint yapar bisey yapar calisir , anca vucut vucuda carpisip yerde kaliyor yada rakibi de dusuruyor .. Arkaya cok adam kaciriyor , kornerlerde 0 katki bir kez kafayla gol at be

Djemaili/Pandev/G.Zan/Y.Oztekin/Aydin/Selcuk/Burak/Yekta/Veysel bye bye

balantayı istemeyen arkadaşlar o engin futbol bilgilerini sergileseler ya

Saçma sapan icatlar yapmayan adam gibi top oynayan ve oyuncuları mevkisinde oynayan belli bir sistemi olan 4-4-2 mi olur 4-2-3-1 mi olur bir hoca getirsinler yeter...

ersun yanal ciddi ciddi düşünülmelidir ben ersun yanalın sporcuya dayalı olmayan sistemini seviyorum

bence Prandelli cok yanlis is cikarsa da, bu takimda Türk oyunculara laf kondurtmayan bir cins kisi var, kim o onu merak ediyorum. Yoksa bu adam Florenz de güzel futbol oynatiyordu, nedense Mancini bile kesemedi, yani birisi olmali

Yeni gelecek yonetimden beklentim taslari cok yerinden oynatmamasiydi. Ayni teknik ekiple, gereksiz transfer yapmadan ama elden yaklasik 10 15 adamin çıkartıldığı bir transfer dönemi görmek istiyordum.
Simdi ilk önceliğim Prandelli nin gonderilmesi oldu. Buna da dun geceki maglubiyetinden sonra da degil, basin toplantısından sonra karar verdim. Boyle vizyonsuz, böyle Galatasaray'ı küçük gören bir adam bizim teknik direktorumuz olamaz.

Hedefi Avrupa olan bir yönetim olsun. Çalışanları da buna göre şartlasın kafi.

Tabi ki ilk iş olarak prandelliyi kovmalari.

Prandelli´nin yerine genc hirsli, mümkünse yerli bir hoca. Fazlaliklarin derhal gönderilmesi, devre arasinda 1-2 nokta atisi.

Denizli gelirse sezon sonu Sneijder ile Melo gider. Melo kışın bile postalanır.

I am the one who knocks!

Kadroda yenilenme.

Selçuk, Zan, Dzemaili, Aydın, Umut, Burak, Pandev, Furkan, Yasin, Yekta, Umut Gündoğan, Eboue, Sabri, Yiğit, Engin ve hatta Melo satılmalı bir şekilde.

Alınacak oyuncular mutlaka dinamik, dinamik dinamik olmalı. 8-10 transfer yapalım ama mükünse avrupalı olsun bunlar. Mesela Jenkinson'ı alalım, Darida'yı alalım. Santrafora çok sağlam yıldızlar almamız lazım.

Muslera, Sinan, Semih, Tarık, Telles, Chedjou, Koray, Recep Burak, Birhan, Emre Çolak, Hamit, Sneijder, Bruma, Olcan kalsın.

1. Yeni gelecek yönetimin ilk hamlesi Prandelli ile yolları ayırmak olmalı,
  2. Takım içerisinde Selçuk ve Burak'ın kesik yemesine izin vermeli ve bu oyuncuları oynatmayacak bir hoca ile anlaşmaları,
  3. Mümkün ise sezon sonunda takımdaki bir çok kişiyle ilişkiler kesilmeli ve Ünal Aysal ve Terim'in ilk sezon yaptığı ilk 11 deki 11 ismin yeni olması gibi 6-7 tane 11 oynayacak oyuncu transferi yapması,
  4. Özellikle Yiğit Gökoğlan transferi gibi skandal transfer yapmamaları, hatta öyle bir transfer yapmak yerine o parayı alt yapıya tahsis etmeleri ve alt yapıya bir sistem getirmeleri. ithalatçı yerine üretici bir takım olması,
  5. Taraftarla uyum içerisinde olmaları (ki ekonomik anlamda oyuncu satışımız olmadığı için en büyük gelir kapısı taraftarlardır) gerekir,
  6. Federasyona karşı dik durabilmeli,
  7. Mümkün ise Almanya'da bir kulüp satın alınması ve bu kulüpte özellikle gurbetçi oyuncuların oynatılarak Galatasaray'a bir alt yapı oluşturulması sağlanması.

Vs.vs.

ilk icraatları Prandelliyi göndermek olmalı. Yerine Denizli gelir veya Lucescu gelir bilemem. Sadece ligi bilen biri gelsin yeterli. Bu sene lig şampiyonluğu demek seneye yine avrupada olmak demek. Mümkünse UEFA'da da yolumuza devam etmemizi sağlasın. Toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız UEFA'da.

prandelliyi kovmak ve futbol takımında büyük temizliğe gitmek 1 nokta transferlede ligi alırız bknz max 6 7 doumbianın sözleşmesi 6 7 ay kaldı

----------------Muslera---------------
Tarık------Semih-----Koray-----Hakan
--------Hamit(furkan)-------Melo--------
Olcan---------Sneijder--------Bruma
--------------Doumbia-----------------

Geri
Üst Alt