Üye Görüşü Yeni Yönetimden Beklentileriniz Nelerdir?

Diğer mesajınla hem fikir değilim ama detayları konuyu dağıtır.

Ancak bu mesajındaki fikrinle %100 mutabıkım. Ancak bu adamları Türkiye'de kaldıracak yönetim çok zor. Zira bizim yönetimler başarıda en önde başarısızlıkta en arkada olmak isterler. Son 6-7 aydır mesela seçim dışında hiç bir yöneticimiz çıkıp da takımda ne oluyor konuşmuyor. Ama 1 sene önce kanal kanal geziyorlardı. Şimdi bu tür bir yapılanma bunları Florya'dan filan dışlayacağı için hoşlanmazlar.

Acı olan şu ki biz bir çok kişi hala bu tür bir yapılanma yerine Albayrak'ın futbolcuları pışpışlamasından medet umuyor.

Ben kafamdaki ideali yazdim beklenti olarak. Ben de pek sanmiyorum yeni yonetimin oyle bir vizyonu olacagini.

Taraftarin umudu altyapiya kosu banti almak icin 10,000 dolar harcamak istemeyen Ali Durust ve agzinda bakla islanmayan, futbolun f'sinden anlamayan Albayrak gibi yoneticiler. Uzun vadede cok zor bu kafayla basarili olmak. Iki yil basari, iki yil kaos dongusunden cikmak icin futbol akli ve disiplin getirmek lazim takima.

Çöpleri göndersinler ve medyada fakir kulüp haberleri çıkmasını engellesinler yeter.

ayağımızı yorganımıza göre uzatalım yeter, birde bir takım transferlerle GalataSarayımızın parasını cebe atmasınlar.

örneğin futbol branşının 100 milyon dolar geliri varsa alt yapıdan üst yapıya, seyahat masraflarından stadyum bakımına ondan transferlere kadar en fazla 95 milyon dolar harcasınlar, bu rakamın üzerine çıkmasınlar tek istediğim budur.

önce şunu kovsunlar Yılmaz Vural gelsin bundan 100 kat daha fazla iş yapar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kim seçilirse seçilsin benim beklentim düşük. Bi kere Galatasaray camiasında Galatasaray'ı ileri taşıyabilecek adam sayısı çok az. Neden? Çünkü kapılarını dışarı kapatmış, 50 yıl geride kalmış, aşırı muhafazakar bir grup tarafından yönetiliyoruz. Galatasaray camiasının önde gelen adamlarının %90ı hatta daha fazlası, Galatasaray sayesinde adını duyurabilmiş isimler. Bu durumu düzeltebilecek kadar cesur bir grubun çıkması lazım. Alp Yalman kendini öne çıkmak zorunda hissediyorsa, camiadan adam çıkmıyor demektir bu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

İlk icraatları Prandelli' yi kovmak olmazsa hiç bir şey beklemem yeni yönetimden.

0. prandelliyi kow
1. tuchel vb getir
2. sneijder'la 5 yil uzat
3. en gec ocakta trabzon tayfasini shutla
4. ust duzey forwet & orta saha al
5. stadin ustunu kapa
6. yazin iyi sponsor bul
7. altyapiya esasli bir fund yarat

yarr

Futbol acisindan beklentimi belirtmem gerekirse prandelli gitsin, Hikmet Karamana bile raziyim. Bir insan bu kadar rezil olamaz.

Prandelli'yi kovsunlar yerine teknik direktör getirmesinler ona bile razıyım.

Kurumsallaşmasında ne yaparsa yapsın...

Candan erçetin gibi şarkıcılar,süs köpeğiyle yönetim toplantılarına gelmesin.....

Geri
Üst Alt