Yenikapı - Şampiyonluk Kutlaması | 25 Mayıs 2025 | beIN Sports Haber

Ne kadar korkunç bir gece geçirdik forumca, fener bize 10 tane atsa bu kadar kötü hissetmezdim. Günay sahnesini aklımdan atamıyorum. Yarın peşpeşe en az 2 3 istifa gelmesi lazım

Abartma hocam. Çok güzel gidiyordu şarkıcı ve şarkı kısmı uzayınca tabiri caizse boka sarıyordu ama sonu da güzel oldu. Tek ve en büyük eksik drone şov ama havadan dolayı olmadı sanırım o da Başak maçına umarım.

Sakin kafa bir yorum yapayım.
Çocuğundan teyzesine, amcasına herkesin katıldığı harika bir toplanma ve kutlama oldu esasen. Planlamada yanlışlar olsa da inanılmaz güzel bir kitle vardı. Stadda yapılan kutlama ile her zümreden taraftara dokunmak imkansız. Hele çocukları görseydiniz acayip mutlulardı. Karnaval havasında süper bir organizasyon olacakken uzattılar ve içine ettiler. Bu organizasyon 22:00 da bitecek şekilde ayarlanmalıydı. Seneye umarım yine şampiyon oluruz ve yenikapı olur. Ama çok daha planlı programlı olur.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1748209030282.webp

Sanatçı mı ya onlar Gripin, gökhan kırdar ve betül dışında ben sanatçı göremedim

gökhan kırdar hoperlörden kurtlar vadisi çalarken tef çalan dayı değil mi
nesi sanat rtaş onun o zmn ben de terminatör müziği açıp sahnede arnold gibi dolaşabilirdim sanat adına

Kenanın alet umarım tamir edilmeyecek derecede bozulmuştur gotune bir 300 500 k girsin çok mutlu olurum

baskette kupa alinca mantar gibi instagramimdaki tum fenerliler hortlamis, bunlar futbolda sampiyon olsa 100 gun boyunca paylasirlar yeminle.

Tüm gün canlı izledim takım liseden saat 6 gibi çkktı saat gecenin 11 nde yapmurda sen insanlara aptsl aptsl adamları dinletemezsin insanlar takımına sarılmak istiyor

Taraftar sinirden cıldırmısken kısa tutulacagına kenan efendi 9 dk giriş müziği dinletti.
Herkes rutbesini bilecek söyle geç işte be adam. 20 dk yanyakın sahnede durmustur

Stadyum demek atmosfer demek. Her şey hazır zaten, geçen senenin örneği de mevcut, başka bir boyuta geçmiştik kutlamada. Stadyumda olsa ne yağmur derdi olur ne ses sistemi ne de gidenler bu kadar yorulur.

Açık alanda 10 saat kupa töreni olursa böyle olur. Sırf ayakta saatlerce beklemek, dönüşü vs ayrıca çile diye gitmekten vazgeçtim ve iyi yapmışım diyorum. Zaten Bursa'dan giden otobüsler kupaya kalmadan dönmüşler.

Bir de tüm bunlara rağmen biz harici başka bir takım bu organizasyonu yapmaya çalışsa daha da batırırdı orası kesin. 2-3 saat uzamasaydı her şey daha iyi olurdu.

Sakin kafa bir yorum yapayım.
Çocuğundan teyzesine, amcasına herkesin katıldığı harika bir toplanma ve kutlama oldu esasen. Planlamada yanlışlar olsa da inanılmaz güzel bir kitle vardı. Stadda yapılan kutlama ile her zümreden taraftara dokunmak imkansız. Hele çocukları görseydiniz acayip mutlulardı. Karnaval havasında süper bir organizasyon olacakken uzattılar ve içine ettiler. Bu organizasyon 22:00 da bitecek şekilde ayarlanmalıydı. Seneye umarım yine şampiyon oluruz ve yenikapı olur. Ama çok daha planlı programlı olur.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence de gelenek haline gelmeli bu iş. Bu sene aceleye geldi seneye daha organize olup kısa tutulup daha iyi sanatçılarla bir şey yapılabilir. O repçilerin alayı gereksiz

Emir can
Güliz
Gökhan kırdar iyiydi.
Final gene Kenan la yapılıp kupa törenine geçilebilirdi. Onunda kabin dalan güzeldi adlında ama insanların tahammülü kalmadı süre uzayınca bide aleti bozdu dingil

Atiye falan ne abi ya Altay da. Hadi gripin de iyiydi ama gereksiz sayısı daha fazlaydı.

Geri
Üst Alt