- 10 Nisan 2013
- 59.600
- 43.248
- 3.943
Gelmemesini istediğimiz adam olursa evet.bana özel transfer bölümü olacak mi ilerde abi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelmemesini istediğimiz adam olursa evet.bana özel transfer bölümü olacak mi ilerde abi
sinan bu dediğin yanlış bir şey. iş adliyeye varınca zaten siteden ip bilgileri istendiği anda deşifre olursun . kaldı ki kimlik numaramı neden nete açayım ?farz et site saldırıya uğradı veriler çalındı ne olacak ? diğer bir husus da ban yiyen adam tamamen ilişiği kesilir . belki akıllanacaktı belki tekrar şansı hak ediyor.
Verdik ya kardeşimreis admir ve spurb modlar bana cevap vermiyor iplemiyor. bari sen ver beğenmedi laykı geri gelecek mi?
trabzon maçının öncesinde görüşelim de kimliklerimizi gösterelim ekipçe Yusuf Kara Hidayet SarıdağTesekkurler
herkesin kimlik numarasi ve gercek ismiyle ve tek uyelik yapmak zorunda kalacagi yeniligi de bir gun gormek dilegiyle
korkakligin luzumu yok , herkesin yazdigindan sorumlu oldugu bir forum cok daha saglikli ilerler
bu sekilde birakarak tamamen forumu yonetenlerin riski ve sorumlulugu artiyor , o insanlara da haksizlik oluyor
reis tc kimlik nolarını yavaştan gönderin o halde. 30bin insan var anca toplarızBilgin varsa neden olmasın Osmancım
trabzon maçının öncesinde görüşelim de kimliklerimizi gösterelim ekipçe @Yusuf Kara @Hidayet Sarıdağ
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eksileri artilari beraberce degerlendirmek lazim , mutlaka her sistemin eksisi artisi olabilir , sen neden kimlik numarami vereyim diyorsun , ben de bana kufreden adam fake isimle , hic bir sorumlulugu olmadan bunu yapamamali diyorum
buradan ciddi ciddi taslak savcilik sikayet yazilari olusturdum , her defasinda yonetimden arkadaslarla bunu paylastim , sagolsunlar cogunlukla karsilikli diyalogla cozduk
sen bana kufur ettin mesela ama ismin fatih isik degil , seni nasil tesbit edecegiz ? Ben en yetkili olan emrah dahil vtunnel veya turlu ip gizleme programi kullanan kisileri belirleme kapasitesine sahip olmadigini biliyorum , teknik olarak mumkun degil , devlet dahi yapamiyor
ama kimlik numarasi tamamen degistirilemeyecek ve kesin bir dogrulama sistemi . Ua bunu yurutebiliyorsa (ki orada cok daha radikal tipler vardi) burasi haydi haydi yurutebilir
ben sana vermek istiyorumBana degil siteye vereceksiniz , bu konuda yersiz bir endise var , sitedeki kimlik numaralarini sitenin en yetkilisi dahil gormeyecek bir sistem kurulmasi gayet basit
kimlik numaralari sadece dogrulama amacli kullanilacak
burada bunun amaci gercek isimler ve kimin kim oldugunu bilmek , bunu da degistirilemeyecek bir seye baglamak , telefon numarasi da olabilir , bir alt seviye olur ama hic olmamasindan iyidir
riski isteğini çok fazla aşıyor. bu dediğin olmaz. küfür mü ediyor engellersin olur biter .

Geçiş yaparken üye kaybetmeyelim yeter. Eskiden yeni sisteme geçince aktif üye sayısında azalma olmuştu.
Adminlerde iz kalmaz o normal.Dislike sacmaydi , tekrar gelmemesi dogru bir karar
oskar hadisesi de kalksin , yok bir esprisi var deniyorsa da forum ici huzursuzluk tetikleyecek seyler olmasin basliklarda
bir de bir soru sormustum , adminler bir mesaji cok sonra da degistirseler , bazen altta "su tarihte su kisi tarafindan degistirildi" ibaresi cikmiyor
bir sey ispatlamak icin aldigim screenshotlar SSD mi doldurmaya basladi . Senelerdir yuzlerce ekran goruntusu birikti , bu alttaki bilgilendirme cikmayinca tek ekran goruntusu de yetmiyor , iki tane almak zorunda kaliyorum before after seklinde