GSC Haber YENİLENDİK! | GSCimbom 2018

Hangi Sistem Daha İyi?

• Yeni forum

Oy: 49 61,3%
  • Eski forum

Oy: 31 38,8%

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
sinan bu dediğin yanlış bir şey. iş adliyeye varınca zaten siteden ip bilgileri istendiği anda deşifre olursun . kaldı ki kimlik numaramı neden nete açayım ?farz et site saldırıya uğradı veriler çalındı ne olacak ? diğer bir husus da ban yiyen adam tamamen ilişiği kesilir . belki akıllanacaktı belki tekrar şansı hak ediyor.

Eksileri artilari beraberce degerlendirmek lazim , mutlaka her sistemin eksisi artisi olabilir , sen neden kimlik numarami vereyim diyorsun , ben de bana kufreden adam fake isimle , hic bir sorumlulugu olmadan bunu yapamamali diyorum

buradan ciddi ciddi taslak savcilik sikayet yazilari olusturdum , her defasinda yonetimden arkadaslarla bunu paylastim , sagolsunlar cogunlukla karsilikli diyalogla cozduk

sen bana kufur ettin mesela ama ismin fatih isik degil , seni nasil tesbit edecegiz ? Ben en yetkili olan emrah dahil vtunnel veya turlu ip gizleme programi kullanan kisileri belirleme kapasitesine sahip olmadigini biliyorum , teknik olarak mumkun degil , devlet dahi yapamiyor

ama kimlik numarasi tamamen degistirilemeyecek ve kesin bir dogrulama sistemi . Ua bunu yurutebiliyorsa (ki orada cok daha radikal tipler vardi) burasi haydi haydi yurutebilir

Tesekkurler

herkesin kimlik numarasi ve gercek ismiyle ve tek uyelik yapmak zorunda kalacagi yeniligi de bir gun gormek dilegiyle

korkakligin luzumu yok , herkesin yazdigindan sorumlu oldugu bir forum cok daha saglikli ilerler

bu sekilde birakarak tamamen forumu yonetenlerin riski ve sorumlulugu artiyor , o insanlara da haksizlik oluyor
trabzon maçının öncesinde görüşelim de kimliklerimizi gösterelim ekipçe Yusuf Kara Hidayet Sarıdağ

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben admin degil hic bir uye digerini engelleyemesin isterim acikcasi cunku bir uyenin digerini gormemesi , genelin gormemesini saglamayacak , buna bir ara daha baska bir cozum onerilmisti

engelledigin adamin yazdiklari spoiler ile gizlenebilir , basmadikca gorunmez . E engelleme amacin da gormemekse basmazsin olur biter

şampiyonluklardan sonra pizza dagitilsa evlere,modlar tarafindan

trabzon maçının öncesinde görüşelim de kimliklerimizi gösterelim ekipçe @Yusuf Kara @Hidayet Sarıdağ

Bana degil siteye vereceksiniz , bu konuda yersiz bir endise var , sitedeki kimlik numaralarini sitenin en yetkilisi dahil gormeyecek bir sistem kurulmasi gayet basit

kimlik numaralari sadece dogrulama amacli kullanilacak

burada bunun amaci gercek isimler ve kimin kim oldugunu bilmek , bunu da degistirilemeyecek bir seye baglamak , telefon numarasi da olabilir , bir alt seviye olur ama hic olmamasindan iyidir

Eksileri artilari beraberce degerlendirmek lazim , mutlaka her sistemin eksisi artisi olabilir , sen neden kimlik numarami vereyim diyorsun , ben de bana kufreden adam fake isimle , hic bir sorumlulugu olmadan bunu yapamamali diyorum

buradan ciddi ciddi taslak savcilik sikayet yazilari olusturdum , her defasinda yonetimden arkadaslarla bunu paylastim , sagolsunlar cogunlukla karsilikli diyalogla cozduk

sen bana kufur ettin mesela ama ismin fatih isik degil , seni nasil tesbit edecegiz ? Ben en yetkili olan emrah dahil vtunnel veya turlu ip gizleme programi kullanan kisileri belirleme kapasitesine sahip olmadigini biliyorum , teknik olarak mumkun degil , devlet dahi yapamiyor

ama kimlik numarasi tamamen degistirilemeyecek ve kesin bir dogrulama sistemi . Ua bunu yurutebiliyorsa (ki orada cok daha radikal tipler vardi) burasi haydi haydi yurutebilir

riski isteğini çok fazla aşıyor. bu dediğin olmaz. küfür mü ediyor engellersin olur biter .

Arkadaşlar bu tarz geçişler size zor veya rahatsız edici gelebilir ancak emin olabilirsiniz ki tamamen forumumuzun ve üyelerimizin çıkarları doğrultusunda yapılıyor.Zaten alıştıktan sonra farkı göreceksiniz.

Bana degil siteye vereceksiniz , bu konuda yersiz bir endise var , sitedeki kimlik numaralarini sitenin en yetkilisi dahil gormeyecek bir sistem kurulmasi gayet basit

kimlik numaralari sadece dogrulama amacli kullanilacak

burada bunun amaci gercek isimler ve kimin kim oldugunu bilmek , bunu da degistirilemeyecek bir seye baglamak , telefon numarasi da olabilir , bir alt seviye olur ama hic olmamasindan iyidir
ben sana vermek istiyorum

Bu arada nasılsa layklar gidiyor beyler bol bol layk verinde askerde kaybettiğimiz laykları alalım biraz :D

Belirli bir ücret karşılığında layk verilir. Zira bende baya çok.
P_20180321_143608.webp

GSCimbom Mobile App

riski isteğini çok fazla aşıyor. bu dediğin olmaz. küfür mü ediyor engellersin olur biter .

Peki dostum da mesela ben seni hukuka havale etmek istiyorum ama ismin fake , izin takip edilemiyor , ne yapacagim ?

veya yurt disindasin , suclularin iadesi prosedurunu buradaki nick ler uzerinden mi isletecegiz ?

bu isi surekli makaraya alanlari da anlamiyorum , yuzune kufredemeyecegin adama aynisini bir iletisim sistemi (telefon , internet , sms) uzerinden yapabilme ozgurlugun mu olmali ? Robotlar mesajlasmiyor ki , yine yuzyuze nasilsak , ayni insanlariz

internet kisitlamalarini asiri hatali buluyorum ama herkesin yaptiklarindan sorumlu olmasi gerektigine de inaniyorum

Hayırlı olsun. Herkes müsterih olsun güzel olacaktır. Xenforo iyidir.

:hat:

Hayırlı Olsun , Xenforo güzel bir sistemdir.

Dislike sacmaydi , tekrar gelmemesi dogru bir karar

oskar hadisesi de kalksin , yok bir esprisi var deniyorsa da forum ici huzursuzluk tetikleyecek seyler olmasin basliklarda

bir de bir soru sormustum , adminler bir mesaji cok sonra da degistirseler , bazen altta "su tarihte su kisi tarafindan degistirildi" ibaresi cikmiyor

bir sey ispatlamak icin aldigim screenshotlar SSD mi doldurmaya basladi . Senelerdir yuzlerce ekran goruntusu birikti , bu alttaki bilgilendirme cikmayinca tek ekran goruntusu de yetmiyor , iki tane almak zorunda kaliyorum before after seklinde

Geçiş yaparken üye kaybetmeyelim yeter. Eskiden yeni sisteme geçince aktif üye sayısında azalma olmuştu.

Dislike sacmaydi , tekrar gelmemesi dogru bir karar

oskar hadisesi de kalksin , yok bir esprisi var deniyorsa da forum ici huzursuzluk tetikleyecek seyler olmasin basliklarda

bir de bir soru sormustum , adminler bir mesaji cok sonra da degistirseler , bazen altta "su tarihte su kisi tarafindan degistirildi" ibaresi cikmiyor

bir sey ispatlamak icin aldigim screenshotlar SSD mi doldurmaya basladi . Senelerdir yuzlerce ekran goruntusu birikti , bu alttaki bilgilendirme cikmayinca tek ekran goruntusu de yetmiyor , iki tane almak zorunda kaliyorum before after seklinde
Adminlerde iz kalmaz o normal.

Geri
Üst Alt