GSC Haber YENİLENDİK! | GSCimbom 2018

Hangi Sistem Daha İyi?

• Yeni forum

Oy: 49 61,3%
  • Eski forum

Oy: 31 38,8%

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Sinan'daki şu forumdaki güçler takıntısını da anlayamıyorum yalnız, illa en tepedeki adam oluşturma çabasında :asd:

Duyurular konusunda kimin ne zaman hangi göreve geldiği ya da kimin belirlediği belli halbuki.

Abdullah Abi bize kolay kolay karışmaz bu arada, uzun süredir bu böyle, sanırım 2012-2013'ten beri ancak forumun sahibi odur 10 senedir.
sen misin yani beyin

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sürprizlerden çok korkarım. Umarım bana dokunmadınız Sevgili Tanrıverdi.

Seninkini sona bıraktım.

Yalnız xenforo kullanıcı dostu olduğu gibi yönetici dostu aynı zamanda, akıllı olmayan üyelere her türlü müdahale hakkı veriyor, o yüzden akıllı olunmasını tavsiye ederim.

sen misin yani beyin

Beyin yok, olması gereken bir durum da yok.

Herkesin forumun iyiliği için uğraştırdığı ortamda ikilik olmaz.

Seninkini sona bıraktım.

Yalnız xenforo kullanıcı dostu olduğu gibi yönetici dostu aynı zamanda, akıllı olmayan üyelere her türlü müdahale hakkı veriyor, o yüzden akıllı olunmasını tavsiye ederim.

Ziyaretçi mesajlarıma ve arkadaş listeme zarar gelmesinde üstat..

Birde grup silme yetkisi istiyoruz. :hat:

Seninkini sona bıraktım.

Akıllı olmanda fayda var yani sonuç olarak Mustafa.

Vay be.

Benim gibi üye bulmuşsunuz da eleştiriyorsunuz. Benim gibi 10 üye daha olsa forumda, gözle görülecek olan değişik sonrası insanların akın akın foruma geleceği ihtimalini düşünmeden eleştiriyorsunuz.

Vay be.

Benim gibi üye bulmuşsunuz da eleştiriyorsunuz. Benim gibi 10 üye daha olsa forumda, gözle görülecek olan değişik sonrası insanların akın akın foruma geleceği ihtimalini düşünmeden eleştiriyorsunuz.

O değilde geçen şeyi farkettim, sen pek yeni üye de sayılmazsın ama böyle dikkat çekmeye başladığın bir dönem oldu, kırılma noktası neresiydi?

İkincisi bizim hırçın dediğimiz zaman da ilkini kaçırdım.

Vay be.

Efendi ve sıkıcı bir adamsın Mustafa. 50'li yılların opera sever Ankara halkı girmiyor internete, çoğu ölmüştür zaten onların.... Reytingin yoktur ynai.

O değilde geçen şeyi farkettim, sen pek yeni üye de sayılmazsın ama böyle dikkat çekmeye başladığın bir dönem oldu, kırılma noktası neresiydi?

İkincisi bizim hırçın dediğimiz zaman da ilkini kaçırdım.

Özümde hala aynıyım ama başlardaki sessizliğimin bozulduğu doğrudur. Bunda da benim hiçbir kabahatim yok. Her şey Oscar adayları açıklandığı zaman Refik Bey'in spekülasyonuyla başladı. Onun üzerine sen de dahil herkes o fikrin peşinde koştu. Ekstradan Kenan Bey'in hamleleriyle bugüne geldim.

Efendi ve sıkıcı bir adamsın Mustafa. 50'li yılların opera sever Ankara halkı girmiyor internete, çoğu ölmüştür zaten onların.... Reytingin yoktur ynai.

Abi batı müziği aşığıyımdır ancak operadan nefret ederim. Bir defa üniversiteden hocanın zoruyla operaya gittim. Final kağıdına bileti sıkıştırana ekstradan 10 puan veriyordu. Mustafa, Mustafa olalı öyle zulüm görmemiştir.

Seninkini sona bıraktım.

Beyin yok, olması gereken bir durum da yok.

Herkesin forumun iyiliği için uğraştırdığı ortamda ikilik olmaz.
biletlerini paylaşan üyelere de bir iyilik yapın bence

Emeği geçen kişilere teşekkürler, fikir olarak beğendim, GSCimbom uygulaması kullananlar içinde geçerli mi bu özellikler vs?

Emeği geçen kişilere teşekkürler, fikir olarak beğendim, GSCimbom uygulaması kullananlar içinde geçerli mi bu özellikler vs?

Uygulamadaki bildirim vs sorunları çözülecek de mobil ya da masaüstü temadaki tüm özellikleri alamazsınız farklı altyapı kullandığı için.

Geri
Üst Alt