- 12 Temmuz 2009
- 60.960
- 24.259
- 3.138
ula herkes birbirini raporlar seviye dusurucu mesaj heryerde bu forumda xD xD xDSeviye dusurucu mesajlari raporlamaktan cekinmeyelim.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ula herkes birbirini raporlar seviye dusurucu mesaj heryerde bu forumda xD xD xDSeviye dusurucu mesajlari raporlamaktan cekinmeyelim.
Cözüldu yapar geceriz.ula herkes birbirini raporlar seviye dusurucu mesaj heryerde bu forumda xD xD xDSeviye dusurucu mesajlari raporlamaktan cekinmeyelim.
yeni forumun ilk kavgasını yapmak için ortalığı karıştırma abipeki reis
sen hangi konuya yazdığının farkında mısın?
yenilendik konusuna boksörümüz birini dövdü falan yazıyon
önce sen başlattın yani
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
berat ben sana konuyla ilgisiz seyler yaziyorsun demedim , icerigi balon seyler yaziyorsun , yok boksoru kombineyle trabzon macina gondermek vs.
birbirimizi salak yerine koymaya gerek yok burada ... manasiz konusuyorsun .. yazmis olmak icin yazilmis mesajlar
biraz anlam ifade eden seyler yaz saygiyla karsilansin
ne var çağıramaz mıyız? mustafa cengiz başkan ve fatih hozam sever böyle incelikleriSeviye dusurmuyor ama bos ve konusmus olmus olmak icin konusuyor . Iceriksiz ,anlamsiz mesajlar .. Yazdigi sey ciddi degil , espri ise komik degil
bilgi degil , yorum degil ...
mac kazanan boksoru kombine bulup ts macina cagiracakmisiz , mesaja bak yani ...
ne var çağıramaz mıyız? mustafa cengiz başkan ve fatih hozam sever böyle incelikleri
kombine lafını duyunca bi geriliyorsun nedense
Likelarım gitmiş, GSE rütbesinin şekil olarak hiçbir esprisi kalmamış etrafındaki siyah bant kaldırılmış. Madem GSC yenilendi, ben de yenilenirim. O eski İstanbul beyefendisi M.A artık yok, it olmaya karar verdim. Bütün GSC ahalisine duyurulur.
mantıklı konuştun abi özür dilerim haklısınne var çağıramaz mıyız? mustafa cengiz başkan ve fatih hozam sever böyle incelikleri
kombine lafını duyunca bi geriliyorsun nedense
Kendin de anlamsiz konustugunun farkindasin , olmayacak bir seyi yazmis olmak icin yazdigini biliyorsun , ve bu forumda sevmedigim tek hareketini israrla devam ettiriyorsun
yapma . olgun ol biraz
sana sevgim ve saygim olmasa bu kadar yazmam , ne satasanlar var cevap dahi vermiyorum , ama sen de manasizliklarinda israrci olma
biraz olgunluk . lutfen
Baya baya Erman bey'e it demişsin bilmem farkında mısın ? Sükutu hayale uğradım açıkçası ben seni efendi ve beyefendi bilirdim.@Erman Türker abi Mehmet abinin mesleğinde gözü var.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Baya baya Erman bey'e it demişsin bilmem farkında mısın ? Sükutu hayale uğradım açıkçası ben seni efendi ve beyefendi bilirdim.@Erman Türker abi Mehmet abinin mesleğinde gözü var.
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi oldu, ben de içimden iyice sapıttı bu diyordum hatta engellemeyi bile düşündüm.Abi ne dedim hoppala. Adam it değil mi? İngilizcen benimkinin 10 katı. Akademik makale okuyan adamsın. İt yani Information Technolog manager.
Yalniz herkesin like sayilari bu kadar düsük veya hic yokken biraz garip geliyor insana
Bu arada hayirli olsun alismasi biraz zaman alacaktir hele hele gözlerin alismasi![]()
Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi oldu, ben de içimden iyice sapıttı bu diyordum hatta engellemeyi bile düşündüm.Abi ne dedim hoppala. Adam it değil mi? İngilizcen benimkinin 10 katı. Akademik makale okuyan adamsın. İt yani Information Technolog manager.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi![]()