GSC Haber YENİLENDİK! | GSCimbom 2018

Hangi Sistem Daha İyi?

• Yeni forum

Oy: 49 61,3%
  • Eski forum

Oy: 31 38,8%

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Seviye dusurmuyor ama bos ve konusmus olmus olmak icin konusuyor . Iceriksiz ,anlamsiz mesajlar .. Yazdigi sey ciddi degil , espri ise komik degil

bilgi degil , yorum degil ...

mac kazanan boksoru kombine bulup ts macina cagiracakmisiz , mesaja bak yani ...

peki reis
sen hangi konuya yazdığının farkında mısın?
yenilendik konusuna boksörümüz birini dövdü falan yazıyon
önce sen başlattın yani

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

berat ben sana konuyla ilgisiz seyler yaziyorsun demedim , icerigi balon seyler yaziyorsun , yok boksoru kombineyle trabzon macina gondermek vs.

birbirimizi salak yerine koymaya gerek yok burada ... manasiz konusuyorsun .. yazmis olmak icin yazilmis mesajlar

biraz anlam ifade eden seyler yaz saygiyla karsilansin
yeni forumun ilk kavgasını yapmak için ortalığı karıştırma abi
rica ederim

Seviye dusurmuyor ama bos ve konusmus olmus olmak icin konusuyor . Iceriksiz ,anlamsiz mesajlar .. Yazdigi sey ciddi degil , espri ise komik degil

bilgi degil , yorum degil ...

mac kazanan boksoru kombine bulup ts macina cagiracakmisiz , mesaja bak yani ...
ne var çağıramaz mıyız? mustafa cengiz başkan ve fatih hozam sever böyle incelikleri
kombine lafını duyunca bi geriliyorsun nedense

ne var çağıramaz mıyız? mustafa cengiz başkan ve fatih hozam sever böyle incelikleri

Kendin de anlamsiz konustugunun farkindasin , olmayacak bir seyi yazmis olmak icin yazdigini biliyorsun , ve bu forumda sevmedigim tek hareketini israrla devam ettiriyorsun

yapma . olgun ol biraz

sana sevgim ve saygim olmasa bu kadar yazmam , ne satasanlar var cevap dahi vermiyorum , ama sen de manasizliklarinda israrci olma

biraz olgunluk . lutfen

Kendin de anlamsiz konustugunun farkindasin , olmayacak bir seyi yazmis olmak icin yazdigini biliyorsun , ve bu forumda sevmedigim tek hareketini israrla devam ettiriyorsun

yapma . olgun ol biraz

sana sevgim ve saygim olmasa bu kadar yazmam , ne satasanlar var cevap dahi vermiyorum , ama sen de manasizliklarinda israrci olma

biraz olgunluk . lutfen
mantıklı konuştun abi özür dilerim haklısın
tavsiyeler için de ayrıca sağol

Biraz inceledim de Keramettinin dediği gibi ufak rötüşlar yapıldıktan sonra 10 numara 5 yıldız olacak, özellikle yoksay özelliği iyiymiş hakikaten.

@Erman Türker abi Mehmet abinin mesleğinde gözü var.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Baya baya Erman bey'e it demişsin bilmem farkında mısın ? Sükutu hayale uğradım açıkçası ben seni efendi ve beyefendi bilirdim.

Abi ne dedim hoppala. Adam it değil mi? İngilizcen benimkinin 10 katı. Akademik makale okuyan adamsın. İt yani Information Technolog manager.

Yalniz herkesin like sayilari bu kadar düsük veya hic yokken biraz garip geliyor insana :D

Bu arada hayirli olsun alismasi biraz zaman alacaktir hele hele gözlerin alismasi (y)

Takip edilen üyeler eskinin arkadaşları sanırım. Takip edince ne oluyor ki ?

Eskiden like mı vardı

Alnitak Alnilam Mintaka

Abi ne dedim hoppala. Adam it değil mi? İngilizcen benimkinin 10 katı. Akademik makale okuyan adamsın. İt yani Information Technolog manager.

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa şimdi oldu, ben de içimden iyice sapıttı bu diyordum hatta engellemeyi bile düşündüm. :D

Senin için fesat abim. Bunca zamandır kime hakaret ettim ki ben...

Geri
Üst Alt