GSC Haber YENİLENDİK! | GSCimbom 2018

Hangi Sistem Daha İyi?

• Yeni forum

Oy: 49 61,3%
  • Eski forum

Oy: 31 38,8%

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .
Öncelikle @Emrah Yıldırım kardeşime sonra da tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Açıkcası ilk geçişler alışkanlıkları değiştirdiği için biraz sıkıntılı olur. Uzun bir süre aynı temayı ve sistemi kullanmak bazı eksiklerini görmezden gelmeye ve gözün alışmasına sebep oluyordu. Bu geçişlerden sonra hep aynı muhabbetler dönmüştür ve dönecektirde. Gerçi daha çok yeni ama görsel açıdan güzel gözüküyor. Biraz daha zaman geçirip alışınca herşey güzel olacaktır.

Tüm ekibin eline sağlık, teşekkürler.

MSJ ALANINA YAZDIĞIMIZ METNİ SEÇTİĞİMİZDE SEÇTİĞİMİZ BELLİ OLMUYOR

1521966739339.webp

Uygulamayı kaldırıp yükledim birde böyle deneyelim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Süper olmuş forum. Tekrardan emeğinize sağlık

Oooo yeni tema cayır cayır.

Sevdim bunu.

AppStore uygulamasından giriş yapamıyorum. Bende mi problem var yoksa daha açılmadı mı mobil uygulama?

AppStore uygulamasından giriş yapamıyorum. Bende mi problem var yoksa daha açılmadı mı mobil uygulama?

Önbelleği temizlersen problem düzelecektir.

GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Girmeyi deniyordum 10 dakikadır. Browser dan girip sorayım dedim, sen alıntılayınca bildirim uygulamadan geldi. Böylelikle giriş yapmış oldum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

iyi olmus güzel olmusta sayfadaki hersey görünüm olarak daha cok büyümüs mü nedir yada ben alısamadım

iyi olmus güzel olmusta sayfadaki hersey görünüm olarak daha cok büyümüs mü nedir yada ben alısamadım
Yaşı üyeler rahat okuyabilsin diye GSC yönetimi sazı eline almış. Bayağı büyük duruyor yazılar ve görsel şeyler :asd:

edit: lan alıştığımız smileyler calısmıyor mu ? :asd: :hat: :wtf:

Bu arada baska yazan olmustur belki bende alinti yapilan mesajdaki videolar mesaja "siziyor"

Yani alintida "Genisletmek icin tikla"ya basmasam bile playerin tamami mesaj ustunde gozukuyor, yeni yazilan mesaji kapatiyor

Onun disinda bir sikinti carpmadi gozume, hem hiz hem gorunum olarak cok daha iyi olmus. Emeginize saglik.

Geri
Üst Alt