GSC Haber YENİLENDİK! | GSCimbom 2018

Hangi Sistem Daha İyi?

• Yeni forum

Oy: 49 61,3%
  • Eski forum

Oy: 31 38,8%

• Kullanılan toplam oy
    80
  • Anket kapatılmış .

Emrah Bey bir de yazıp yazıp vazgeçtiğimiz mesajlar silinmiyor. Vazgeç tuşu yok. Kendin silince de olmuyor. Hafızaya alıyor.

Herhangi bir duruma karşı kaydediyor işte. 1 sayfa yazı yazıp konu açacaksın tam bir hata oldu kapandı gitti her şey. Hangisi daha iyi :D

GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla benim gibi unutkanlar için eskisi daha iyi. :D

Az önce yine başıma geldi. Sabah alıntı yapmadan bir şeyler yazdım ve vazgeçtim. Sildim. Sizden alıntı yapınca sabah sildiğim mesaj da yayınlandı. Hızlıca düzenledim sildim. Dün gece de aynısı olmuştu :)

Valla benim gibi unutkanlar için eskisi daha iyi. :D

Az önce yine başıma geldi. Sabah alıntı yapmadan bir şeyler yazdım ve vazgeçtim. Sildim. Sizden alıntı yapınca sabah sildiğim mesaj da yayınlandı. Hızlıca düzenledim sildim. Dün gece de aynısı olmuştu :)
cevapla butonuna tıklayıp yazınız mustafa bey
+Alıntıya tıklayınca rezillik çıkarıyorsunuz

cevapla butonuna tıklayıp yazınız mustafa bey
+Alıntıya tıklayınca rezillik çıkarıyorsunuz

Uğur Bey alıntıya basınca çoklu alıntı oluyor. Cevapla olunca normal alıntı oluyor. Aşağıda cevap sütununda vazgeçtiğiniz mesaj birini alıntılayınca görünüyor. Sanırım çok anlatamadım. Başınıza gelmeden anlamayacaksınız. En kısa sürede başınıza gelir inşallah :D

Uğur Bey alıntıya basınca çoklu alıntı oluyor. Cevapla olunca normal alıntı oluyor. Aşağıda cevap sütununda vazgeçtiğiniz mesaj birini alıntılayınca görünüyor. Sanırım çok anlatamadım. Başınıza gelmeden anlamayacaksınız. En kısa sürede başınıza gelir inşallah :D

Adiniz degismis Sn. Hubermas

Yalniz avatar guzel olmus

Tapa dan giremiyorum bu sorun ne zaman cözülür?

Mavi temayi kullaniyom baya hos ve sade. Begendim.

Her değişiklikte fazlaca garipseyip, sonra alışıyorsun. Ta ki bir sonraki değişikliğe kadar. Teşekkürler, güzel olmuş.

Alismak biraz zaman alacaktir ama guzel olmus, begendim.

Ben epey beğendim yeni stili. Kendimce 2 önerim var.
1. Logoyu portala değil de foruma yönlendirseniz sanki daha iyi olur.
2. Öne çıkan konular çok işlevsel olmayacak bence uzun vadede.

Normalde forum tasarımı değişince zor alışırım ama bu kez öyle olmadı. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.

Daha fazla kişiye ulaşabilmemiz adına desteklerinizi Bekliyoruz.

GSCimbom Mobile App

Daha fazla kişiye ulaşabilmemiz adına desteklerinizi Bekliyoruz.

GSCimbom Mobile App
+++
Screenshot_20180325-160527_1.webp

Biraz kurcalayınca daha da sevdim yeni ara yüzü. Çok sağlam olmuş, klas duruyor bence.

Geri
Üst Alt