Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.321
- 282
- 1.098
kimsin sennnPlanlarımız içerisinde var.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimsin sennnPlanlarımız içerisinde var.![]()
Bende surekli mobil kullaniyorum bildirim olayi cozuldu gibi bende.Hep mobilden kullandığım için açıkcası birşey anlayamadım. Bildirim gelmiyordu dün sildim yükledim yine aynıgeçenki geçişte şifre problemi olmuştu bu sefer gayet başarılıydı.
Twitter için yapmıştım, facebook ve google plus için yapmadım.Üye olma işlemleri; facebook,twitter veya google hesapları üzerinden gerçekleşebilir mi ?
Xenforo destekli benzer bir forumda bu özelliği gördüm de bilginize,
![]()
BigFooty
Özel mesajlaşmaya beğeni özelliği gelmiş. Yeni keşfettim.
Orada yapılan beğeniler genel beğeni sayısını etkiliyor mu?
O yüzden mi bana pm atıp duruyorsun?
Bir şeyi becerememişsiniz o zaman TANRIVERDİ. Ben @Mehmet Arslaner beyefendiye mesaj atmıştım. Sana geldiyse sıkıntı çok büyük. Dükkanı kapatın bence.
Milletin forumlarını röntgenliyorum ama bizim forum içinde uygunlabilecek basit bir önerim var..
Şu sitede görülebileceği etkinlik ekranı gelebilir yani bildiğin takvim![]()
Son haftayı ben manuel revize ettim.
![]()
Galatasarayın maçlarını ve diğer önemli takımların fikstürlerini ekleyebiliriz. (giriş yetkisinin belli üyelere açılması iyi şeyler çıkarabilir)
Sunu uygulayiniz.Yeni Mesajlar butonu sağ kısımda yer alsa daha iyi olur diye düşünüyorum.
Son olarak okunmus olan konu yeni mesajlar yeniden aratıldıgında kayboluyor bu hiç olmamış.
Yeni mesajlarda yalnızca "okunmamış" konuları değil, bütün konuları görmek istiyorsanız şu filtreyi uygulayınız.
Edit: Gerçi "Neler Yeni" daha iyi.
Ekli dosyayı görüntüle 19281Ekli dosyayı görüntüle 19281
Twitter için yapmıştım, facebook ve google plus için yapmadım.Üye olma işlemleri; facebook,twitter veya google hesapları üzerinden gerçekleşebilir mi ?
Xenforo destekli benzer bir forumda bu özelliği gördüm de bilginize,
![]()
BigFooty