Yetenek Sizsiniz Türkiye

Cevap: Yetenek Sizsiniz Türkiye

Sefa ve Aref belliydi zaten

Oğuz'un elenmesi skandal.

Aref vs Sefa

Aref alır ama Sefa alsın isterim.

Kumcuların sanatı bizim millete ağır geldi galiba :o Aref alacak çok belli.

Taklit yapan eleman harikaydı.

Pascal ile şov yapan arkadaş keza süperdi.

Bir de Oğuz Engin kaldı aklımda.

Bunun dışında ; Kum sanatını beğeni ile izledim.Waka Waka'yı söyleyen kızı beğenmedim.Beatbox ve Rap yapan elemanlara hiç girmiyorum bile.

Aref denen eleman hoş sunuyor basit teknikleri.Nabız durdurma yöntemi çok bilinen bir şey.Bir de 1 numaralı kadının şaibeli olduğunu düşünüyorum.

Halk dansları ekibinin kazanamayacağı aşikardı zaten.Şarkı söyleyen erkek çocuk da iyiydi.Kızdan iyi en azından.

Finalde favorim Sefa.Ama Aref'in kazanacağını biliyorum.

Bence Sefa´nın birkaç isim dışında fazla bir numarası yok.O birkaç isimide harbi harbi süper yapıyor ama.Mesela Fatih Terim taklidi yapmaya çalıştı ve s.çtı.

Elin Suriyeli'sinin yaptığı sahtekarlıklar yerine içimizden biri Sefa olsun 1.

Bence Sefa´nın birkaç isim dışında fazla bir numarası yok.O birkaç isimide harbi harbi süper yapıyor ama.Mesela Fatih Terim taklidi yapmaya çalıştı ve s.çtı.

Sabahtan akşama kadar Yıldız Tilbe'yi yapsın,hiç kimse ayırt edemez.

Geçen sefer 500 bin tl vermemişler miydi ya bu sefer 250bine düşmüş , Acun şaşırma sabrımızı taşırma .

Bu arada Adana'lı toprağım kaptı işi yani hayatı kurtuldu şaka gibi , seveyim böyle hayatı.

Yalnız dün yarışanlar isyan etseler haklılar. Sonuçta bugünkü performanslar daha akılda kalıcı.

Sabahtan akşama kadar Yıldız Tilbe'yi yapsın,hiç kimse ayırt edemez.

O birkaç isimide harbi harbi süper yapıyor dedim zaten.Ama sürekli aynı isimlerle bir süre sonra halkın gözünden düşer.Kendini başka isimler ile geliştirmesi lazım.

Geçen sefer 500 bin tl vermemişler miydi ya bu sefer 250bine düşmüş , Acun şaşırma sabrımızı taşırma .

Kimbilir o parayı nasıl , ne zaman , kaç taksitle vericek:)Yetenek seçiyosak %100 Sefa olmalı.

sefayi ilk kez izledim cok espri yok ama iyi taklit yapıyo iyi

Şu dansçlılar yerden nasıl kalıp halinde kalkıyor, nasıl havada basar gibi yürüyor, nasıl bir eklem-kas gelişimi var adamlarda

Geri
Üst Alt