Yetiş Ya Muhammet Yetiş Ya Mevlüt!

Sergen Zeren

Astrolog & Transfer Aşığı
Büyük Üstad
Burağın yerine yerli bi forvet şart.O yüzden Muhammet Demir ya da Mevlüt Erdinç alınmalı diyorum.Eren derdiyok da olabilir tabi.

Başka gurbetçilerden kim varsa yazın lütfen...Buraktan kurtulmalıyız.

Baslik super :DD

Başlığı görünce burda yine kavga çıkar kapanır demiştim ama, konu çok farklıymış:D

Umut Burak'tan daha kötü oynuyor, Burak en azından Mancini ile daha çok çalışıyor.

samet mi neydi o çocuğun adı?liverpolda olanın...

oh_i_see.gif

Muhammet Demir Hakan Şükür vol2 olur....

En iyi yerli forvettir.

Yerli forvet sıkıntılı ya, son 15 yılda 3 tane geliyor aklıma kalbur üstü, Şükür, Ümit Karan, Necati

En temizi yabancıdan gitmek forvette. Burak falan da yedek dursun işte yeterliler yedek için.

Benim anlamadığım nokta çift forvet oynamak zorunda mıyız? He zorundaysak biri illaki yerli mi olacak? Paşalar gibi 4-2-3-1 veya herhangi 4-5-1 oynayalım hatta üçlü oynayacaksak da 3-4-3 oynayalım ama yeter ki tek forvet oynayalım. Drogba-Burak-Umut hangisi daha formdaysa o tek forvet olarak oynasın işte. Jupp Heynckes'in geçen sene Bayern de yaptığını yapmak bu kadar mı zor? Elinde Mandzukic ve Almanya Milli Takım Santraforu Gomez vardı sırf ikisi oynasın diye ne 3-5-2 oynattı ne Gomez'i gitti kanatta oynatmayı denedi. Kim formdaysa formayı da o kaptı , yapacağımız bu 3-5-2 hevesi için boşa zaman harcıyoruz.

Geri
Üst Alt