Yetiş Ya Muhammet Yetiş Ya Mevlüt!

Elazığ'daki Serdar Gürleri sadece benmi beğeniyorum ?

Bunlardan kurtulmaktan ziyade aynı anda ikisini oynatmasak yeterli bence.

İkiside 11 de olunca maç işkenceye dönüşüyor.

Sorun şu ki Burak'ı yedek tutamıyorsun. Triplere giriyor hemen. Bir dahaki sezonun kadro planmasında yedek olarak onu isterim ama bu sebepten ötürü Umut tercihim. (Ayrıca Burak'ı Lazio gibi bir keriz çıkar da 15 falan verirse iyi bir kar da bırakabilir.)

Kaliteli yabancı bir forvet ve başlıkta ismi geçen yerlilerden biriyle forvet kadrosunu kapatırız.

(Drogba'nın gideceğini varsayıyorum tabi.)

Burak kadar kafanıza taş düşsün ! Adam harcamak ne kolay.O önerdiğin adamları takip ettinmi bu sene ? Allahtan başımızda ne yaptığını bilen bir yönetim var.

Bunlardan kurtulmaktan ziyade aynı anda ikisini oynatmasak yeterli bence.

İkiside 11 de olunca maç işkenceye dönüşüyor.

aynen. 2 side öne zipliyor durmadan. sinir hastasi oldum bunlar yüzünden. birde televiyoznda buraginiz var drogbayi niye aliyorsun diyorlar. drogba gelmese bizim halimiz yamandi.

aynen. 2 side öne zipliyor durmadan. sinir hastasi oldum bunlar yüzünden. birde televiyoznda buraginiz var drogbayi niye aliyorsun diyorlar. drogba gelmese bizim halimiz yamandi.

Aynen takımdan Drogba ve Sneijder'i çıkar, bizden birşey olmaz maalesef.

samed yesili denemekte fayda var

yabanci siniri kalkmayacagina göre muhammet demir sart oglu sart

eh bide klas yabanci lazim

2 side öne zipliyor durmadan. sinir hastasi oldum bunlar yüzünden.

Çok doğru çift santrfor ama tek adam gibilerdi ilerleyen zamanda Umut hayalet oldu tamamen ,,

İkiliden birisi Drogba olunca en azından bu tip abuk sabuk işler olmuyor adam yıldızmış , kariyeriymiş falan hiç tiriplere girmeden santforluk haricinde herşeyi yapmaya çalışıyor ,

sonra gol kaçırınca yada frikik atınca bizim taraftar adamı ciddiyetsiz , bitik , laubali ilan ediyor ...

Başlak süper Sergen.. :)

Mevlüt aradığımız kan olabilir ama Muhammet için aynı şeyi söyleyemem.

Mevlüt bir Türk olarak şu takımda Burak'ı da Umut'u da her türlü keser, çok da iyi olur, iş yapar.

Geri
Üst Alt