Yetiş Ya Muhammet Yetiş Ya Mevlüt!

Mevlütün milli takım performansı,Cenk tosunun fener maçlarındaki performansı yeterlidir benim için cacık olmaz,Muhammet demir iyi oyuncu alınmalıdır ama hangi yönetim paraya kıyıp alacak?

Konuyu açan arkadaşın düşüncesine katılsamda şu saçma sapan başlığı değiştirin lütfen..

Alakası yok bu salakca kapak muhabbetini başlatan sensin.Ayrıca geçen sene şampiyon olduysak en büyük pay Drogbanındır

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ulan yürü git işine adamın verdiği emeğe yazık ya lütfen cvp yasma uzatmayalım ağzımdan kötü bişey çıkacak

Mevlüt le mamiyi toplsan burakın bi sezonda attığını atamazlar mami çıkar iki jeneriklik gol atar sonra full sakatat

Burağın yerine yerli bi forvet şart.O yüzden Muhammet Demir ya da Mevlüt Erdinç alınmalı diyorum.Eren derdiyok da olabilir tabi.

Başka gurbetçilerden kim varsa yazın lütfen...Buraktan kurtulmalıyız.

Mevlüt leş. Milli takıma seçilmesi bile skandal. Muhammed gelecek için yatırım olabilir. Burak'ı satıp Mevlüt'ü alırsan insanlar sana kaba etiyle gülerler

Bence şu an alınabilecek en mantıklı ve en formda isim Cenk Tosun. Alınırsa ligde epey bir katkı sağlayacaktır.

ne muhammet demiri arkadas

Mevlüt su an formunu yakaladi ve Saint Ettienne de Aubameyang un yerini doldurmaya basladi nerdeyse. Son seneler çok vasatti ama son haftalarda gerçekten iyi bir çikis yakaladi.

mevlüt kim GalataSarayda oynamak kim ? mevlüt ligde 10 golün üzerine çıkamaz.

muhammette çok genç forma şansı bulamaz.

Galatasaray'ın hele ki forvet pozisyonunda bu adamlar olmamalı. (Burak ve Umut da olmamalı tabii). Forvet tek ve yabancı olmalı. (Yedekler dahil)

Geri
Üst Alt