- 2 Temmuz 2011
- 138.092
- 58.921
- 5.488
mevlüt bence de iyi olur.güçlü,topa iyi vuruyo.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşüncelerimi yazarken sana soracak değilim sen kes
Düşünceden çok düşünce kusmuğu diyebiliriz.Başınıza taş düşsün falan
2 senedir gol kralı olan bir adamın yerine adam bakılıyorsa o asıl düşünce kusmuğudur.
Futboldan anlamayan bakış açısı.Aynı mantıkla golcü orta saha Mustafa Sarp nasıl gönderildi diyebiliriz
Elazığ'daki Serdar Gürleri sadece benmi beğeniyorum ?
Aynen ben futbol cahiliyim.Bu senede Burak gol kralı olduğunda neler diyeceksiniz bakalım ? Gerçi Burak gitsin ya Antepte doğru düzgün oynamayan Muhammet Demir gelsin tüm problemler çözülür :encouragement:
Futboldan anlamayan bakış açısı.Aynı mantıkla golcü orta saha Mustafa Sarp nasıl gönderildi diyebiliriz
Tamam sen anlıyon adam gol kaçırınca çıkıyonuz ortaya
Tamam sen anlıyon adam gol kaçırınca çıkıyonuz ortaya
Bırakalım biraz ötsünler haftaya yine susarlar![]()
Forumu bir kaç topicten ibaret gördüğün için görememiş olabilirsin ama Burak topiğinde yeteri kadar yorumum var.Gol attığı zamanlar da dahil.Zaten gol attığı maçlarda da yeteri kadar berbat oynuyor
Gol kralı olacak yada olamayacak gibi bir yorum yapmadım.Dolayısıyla sezon sonu ne olacağı beni ilgilendirmez.Her maç kaçırdığı basit goller yüzünden kaçan puanlar beni ilgilendiriyor.Zaten sadece 8 puanlık farka sebep olan maçların pozisyonlarına bakarsak gerçek ortada.Ek olarak tanımadığın futbolcular hakkında yorum yapma.Futbol cahili oduğun fikrine de katılıyorum