Yetiş Ya Muhammet Yetiş Ya Mevlüt!

mevlüt bence de iyi olur.güçlü,topa iyi vuruyo.

Cenk Tosun alinabilecek en iyi forvet bence.Mevlutten filan cok daha ozellikli ve artik belli bi standarti yakalamis onun altina dusmez ancak ustune cikar daha 22 yasinda bi golcu icin erken bi yas sayilir.Muhammed filan ismi var cismi yok surekli sakat.

Mevlüt şüphesiz Umuttan çok iyi bir oyuncu . Gol attığı zaman hele ezeli rakiplere gol attığı zaman "Mevlüt okuttuk" diye dalga geçebiliriz :D

Futboldan anlamayan bakış açısı.Aynı mantıkla golcü orta saha Mustafa Sarp nasıl gönderildi diyebiliriz

Aynen ben futbol cahiliyim.Bu senede Burak gol kralı olduğunda neler diyeceksiniz bakalım ? Gerçi Burak gitsin ya Antepte doğru düzgün oynamayan Muhammet Demir gelsin tüm problemler çözülür :encouragement:

Mevlüt gelsin 2 ay dolmadan göndermek için yer ararız. Hiç mi izlemiyorsunuz maçlarını.

Muhammet de hem daha pişmemiş hem de ciddi sakatlıklar yaşadı.

Neyse gelişme var Sow, Emenike gibi topçuları öven başlıklar hortlamıyor en azından..

Cenk Tosun hem mevcut kadro hem de gelecek için iyi bir tercih olabilir.

Elazığ'daki Serdar Gürleri sadece benmi beğeniyorum ?

1 hafta önce alınmasını istediğim yerliler kısmına yazdım kafama yemediğim taş kalmadı.

O yüzden aman yazarken dikkatli ol.

GS ın sağ açık sorununa ilaç olabilecek yetenekde bir topçu şu an ki yerli kalitesine göre.

----------Muslera---------

Salih-Chedjou-Zan-Hakan

Serdar-melo-selcuk-Bruma(Hajroviç)

------------Sneijder----

-------Drogba------------

2.yarıya şöyle bir 11 le başlasak kesinlikle çok iş yaparız takım savunmasıda sorun yasamaz.

Sene sonunda da hakanın yerine genç bir yerli sol bek

Drogba giderse de yine afrikalı top tutabilen bir forvet bu takıma yeter.

Aynen ben futbol cahiliyim.Bu senede Burak gol kralı olduğunda neler diyeceksiniz bakalım ? Gerçi Burak gitsin ya Antepte doğru düzgün oynamayan Muhammet Demir gelsin tüm problemler çözülür :encouragement:

Gol kralı olacak yada olamayacak gibi bir yorum yapmadım.Dolayısıyla sezon sonu ne olacağı beni ilgilendirmez.Her maç kaçırdığı basit goller yüzünden kaçan puanlar beni ilgilendiriyor.Zaten sadece 8 puanlık farka sebep olan maçların pozisyonlarına bakarsak gerçek ortada.Ek olarak tanımadığın futbolcular hakkında yorum yapma.Futbol cahili oduğun fikrine de katılıyorum

Tamam sen anlıyon adam gol kaçırınca çıkıyonuz ortaya

Forumu bir kaç topicten ibaret gördüğün için görememiş olabilirsin ama Burak topiğinde yeteri kadar yorumum var.Gol attığı zamanlar da dahil.Zaten gol attığı maçlarda da yeteri kadar berbat oynuyor

Forumu bir kaç topicten ibaret gördüğün için görememiş olabilirsin ama Burak topiğinde yeteri kadar yorumum var.Gol attığı zamanlar da dahil.Zaten gol attığı maçlarda da yeteri kadar berbat oynuyor

Sana bool boll kapak takıyo ya yeter bana

Gol kralı olacak yada olamayacak gibi bir yorum yapmadım.Dolayısıyla sezon sonu ne olacağı beni ilgilendirmez.Her maç kaçırdığı basit goller yüzünden kaçan puanlar beni ilgilendiriyor.Zaten sadece 8 puanlık farka sebep olan maçların pozisyonlarına bakarsak gerçek ortada.Ek olarak tanımadığın futbolcular hakkında yorum yapma.Futbol cahili oduğun fikrine de katılıyorum

Yani tüm suç Burak'ta ? Drogba'nın kaçırdığı pozisyonlarıda izle o zaman boş vaktinde.Ayrıca asıl siz tanımadığınız futbolcular hakkında yorum yapıyorsunuz.Sen Muhammet Demir'in ismini bilmezken ben onun maçlarını takip ediyordum.Potansiyeli olduğu doğru ama sakatlık sorunu var bize yarar sağlamaz.Keza Mevlüt'te 2 hafta yerin dibine sokarlar burda.

Geri
Üst Alt