Cevap: # Evgeni Konoplyanka

Arkadaşlar gerekli yerlerle irtibat kurmaya çalışıyorum bu oyuncu için en azından bugün Galatasarayımıza yakın bir kaç özel dostumla konuştum... Onlarda araştıracaklar...

Abi, sezon sonu sözlesmesi bitecek bir ton iyi oyuncu var. Devre arasında Simao'da oldugu gibi sembolik rakamlara transfer edilebilirler mi? Böyle bir operasyon planı var mı?

Konoplyanka için 6-7 milyon rahat verilir.

Abi, sezon sonu sözlesmesi bitecek bir ton iyi oyuncu var. Devre arasında Simao'da oldugu gibi sembolik rakamlara transfer edilebilirler mi? Böyle bir operasyon planı var mı?

Malum Rosicky ve Arshavin planımız var... Mozart ile anlaştık...Ama resmi birşey yok vazgeçilebilir...Basında çıkan bir çok isim sallama inanmayın... İtalya ve İngilterede görüşmeler var...Genellikle sözmeşmesi biteck oyunculara yöneliyoruz... Ama Berbatov olmayacak gibi... Suarez ismi yalan...

Malum Rosicky ve Arshavin planımız var... Mozart ile anlaştık...Ama resmi birşey yok vazgeçilebilir...Basında çıkan bir çok isim sallama inanmayın... İtalya ve İngilterede görüşmeler var...Genellikle sözmeşmesi biteck oyunculara yöneliyoruz... Ama Berbatov olmayacak gibi... Suarez ismi yalan...

Anlıyorum. Bir defans oyuncusu icin herhangi bir girisim yok o zaman?

alalım şu adamı o zaman.

Lebron'da son durum ne hocam? En son uçaktaydı. Hala havada mı yoksa indi mi?

alper potuk kesinlikle alınmalı. yiğit gökoğlanda fena olmaz.

Şerefede Twitterda RT yaptırırdım ama yaptırmıyorum.... Çürkü yazdığı oyuncular yanlış anlaşılıyor... Haber oluyor.... Geçen gün aramızda Suarezi konuşuyorduk sonra o sözlükte yazdı.. Ertesi gün haber olmuş... Masa başı haberi yapıyorlar...

Geri
Üst Alt