- 26 Kasım 2012
- 186.052
- 259.932
- 5.998
Cevap: # Evgeni Konoplyanka
5 haziranda gorelim bakalim once
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdullah hoca hata yapip Sabriyi harcamaz umarim
Dur bakalım senin eleman 11 başlıycak mı başlamazsa o zaman fecii
Dur bakalım senin eleman 11 başlıycak mı başlamazsa o zaman fecii
muhtemelen öyle olacakdaha önce transfer önerileri başlığında da demiştim. ukrayna'da bu elemana gelene kadar yarmolenko var. milli maçta da muhtemelen o oynar
willian var bi de o ligden buna 5 basacak ama o brezilyalı
Uzaga gitme, Yarmolenko-Konoplyanka is birligi ile Uruguayi delip gectiler. Biri oynayacak diye digeri kesik yiyecek gibi bir mantik soz konusu degil.
Iyi salladigin kadar, iyi futbol oynuyor musun bari?
Uzerine mont gecir o zaman.
Merak ettim sadece. O mac sezon basindaydi, yani bi 5-6 ay once. Dedigin gibi 1 sene degil.
Neyse uzatmadan birinci golun hazirlanisini izle. Bu gole ozellikle istatistik takintililari iyi baksin. Hucum presi, pres sonucu topu kapma ve akabinde topu dogru yere cikarma hersey mukemmel.
Diger golude kendi atti zaten.
[video=youtube;nzcfgt0S8bI]https://www.youtube.com/watch?v=nzcfgt0S8bI[/video]
sabri&servet karışımı bi sağ bek bulmuş karşısında çalmış topu. ukrayna futbolunun en bilindik özelliği zaten sıkı pres başka bi ukraynalı da yapabilirdi rahatlıkla onun yaptığını böyle saçmalayan bi oyuncu karşısında. doğru yere çıkarma da yine o ülkeye ait basit oynama ve en yakınındaki boş adama topu aktarma taktiğinden ibaret. ha diyeceksin ki iyi pres yapan basit ve doğru oynayan topuysa daha ne? işte oradan çıkan tek starın sheva olmasının cevabı da burada. kendi içlerinde hepsi iyi ama uluslararası boyutta bireysel anlamda başarısızlar.
dediğimi tekrarliyim tek izlediğim maçı buydu bu maçta bile aklımda kalmamış. iyi bi adamsa dibinde o kadar zengin klüp varken fiyatı 12-15 arası olur ki son 10 yılımızın transfer rekoru olmak için yetersizdir. yada tahmin ettiğim gibi sıradandır, hiç olmaz.
Kusura bakma isaretledigim yerden sonra okuyamadim. Neyse unut bu maci. Isvec-Ukrayna macina da girelim mi? Onuda izledin mi? Hani Uruguay-Ukrayna macini Muslera icin izlemistin ya.. Belki diyorum Isvec-Ukrayna macinida Elmander icin izlemissindir.