Cevap: # Yevhen Konoplyanka

demek istedigim zaten o ronaldo gibi adam bile leş oynuyosa diye dedim. yoksa bu adam banada umut vaadetmedi.
Ronaldo kendini ispatlamış bir adam onun için kötü gününde dersin belki ama bu adam daha kariyerinin başında hiç bir şey vaat etmiyor bence.

Yetenegi var ama yetersiz. Daha büyük yetenekler var piyasada. Almazdim

Ne Mete'nin abarttığı kadar iyi bir adam, ne de sizin eleştirdiğiniz kadar kötü :o

Haydi Konop. Bu gün son sansin, göster kaliteni.

Bugün Ali Ece'ye sordular Euro 2012 de göze çarpan,transfer olabilecek bir futbolcu varmı diye,konoplyanka diye cevapladı.

Yarmolenko bence kendini gösterme şansını çok daha iyi kullandı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yarmolenko bence kendini gösterme şansını çok daha iyi kullandı.

Yarmolenko mental olarak cok hazir cikti bu turnuvaya. Bu birazda Dinamo Kiev'le fazlasiyla uluslararasi tecrube edinmesinden kaynaklaniyor. Zaten basli basina cok iyi bir oyuncu.

Ek olarak Ukrayna'nin sag kanadi, hucuma servis anlaminda sol kanadindan cok daha etkili. Konoplyanka'ya daha dogru durust bir top geldigini gormedim bu turnuvada.

Bugün Ali Ece'ye sordular Euro 2012 de göze çarpan,transfer olabilecek bir futbolcu varmı diye,konoplyanka diye cevapladı.

Ali Ece ezbere ve boş konuşan bir adam . Sadece biraz daha entellektüel bakabildiği için yorumcu yoksunu ülkem futbol dehası sandı kendinisini . Uğur Meleke dışında doğru düzgün futbol yorumcusu yoktur bu memlekette açık ve net .

Adam eksiltme gibi önemli bir özelliği var,ama bunu sonuca yansıtamadı şimdiye kadar.

adamin sorunu ytenek degil

henuz bir pozisyonda dogru karar verdigini gormedim

pas atmasi lazim diyorum adama giriyo

soldan gitmesi lazim diyorum sagdan gidiyo

dal iceri diyorum geri pas atio

anlamadim bi cacik

moron bir futbolcu irdelemeye gerek yok, sirf hizli ve top kontrolu iyi bir nevi SERKAN CALIK

Serkan Caligin Roberto Carlos disinda oyle madara ettigi bir oyuncu hic olmadi. Dahasi Serkan Caligin top kontrolu zayifti. Bir nevi Olsson gibi.

Ignore yok, neyse o. Adam 3-4 sefer bindirdi (sozum ona hucumcu bekti guya), actigi tek orta Larsson'un kanadina kadar gitti. Diger 2-3 yardirma denemesinde ise kendini yerde buldu. Begenmedim simdiye kadar. Oyle fedailerine oyuncuyu ovdurme politikasiyla olmuyor bu isler.

Hucumcu bek Insua > Olsson, net uzeri net

Geri
Üst Alt