YGS Sonuçları Açıklandı

Ygsde ne olacagi hic belli olmuyor yoruma dayali oldugu icin.Tmciydim denemelerde hep 70-75 net arasi yapıyordum 80 i hic görememiştim bile ama sinavda 83 net yaptim.Gece gunduz çalışan denemelerde 85 in altina dusmeyen arkadaşlarim benden dusuk yapmışti.

Ama lys oyle degil tamamen ne kadar çalıştığınla alakali.Denemelerde ne yapıyorsan sinavda da onu yapıyorsun.

**tapatalk**

TMci olarak derslere göre netler nasıldı? Ben de TMyim de. :)

Ve şu an nerede okuyorsun?

Açı dersanesindeyim tödere göre baya zor

22-30Türkçe

21-27 Matematik

15-20 Sosyal

20-27 Fen yapıyorum inşallah iyi yaparız

tapa tapa duuu

benim sorunum mat ve fen yahu türkçe sosyal kötü değil ama mat ve fen 0 olunca pek işe yaramıyor mat fen 10 tane çıkarabilsem güzel olurda yok işte

benim sorunum mat ve fen yahu türkçe sosyal kötü değil ama mat ve fen 0 olunca pek işe yaramıyor mat fen 10 tane çıkarabilsem güzel olurda yok işte

Adalet myo gir ygs 3 den alıyor :D

Sonra yoğun matematik calısıp dgs de tamamlamayı denersin olmazsa da katip olursun yada noterde calısırsın :D

Tabi kendi isteğinle de alakalı ama iyi araştır girersin isteyebileceğin bir bölüme illaki

mühendislik tırt artık

cogu üni 2.öğretimini kapattı aşırı rağbetten ve muhendisler iş bulamıyor

Nereye tırt ya? Sen şuan piyasayı bilmiyorsun sanırım?

Öyle değil o işler..

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Turkce 34,5 sosyal 34,5 matematik 14 fen cozmedim

Istanbul üniversitesi işletme fakultesinde okuyorum.Lys iyi gecse daha iyi olabilirdi.

**tapatalk**

Türkçe 35 Sosyal 38,75 matematik 13-15 fen 5 falan yapıyorum ben de. Ama iyi bir hukuk fakültesi için rezalet bir matematik neti tabii :)

LYS'de sözelden de deniyim diyorum da seçebileceğim bir yer yok gibi sözelden.

yurtdısında rağbet var ama türkiyede durum vahim

Ben şuan çalıştığım şirketten örnek verecek olursam dediğin gibi değil durum. Gözümle görüyorum durumu yeter ki çalışma azmin olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

tam 1 yılım var

ve töder

ygs 1-2 320

5-6 330 geldi

sizce bu sınav ne kadar gerçek sınava yakındı

not:FENCIYIM

ha bide istte olanlar geçen cmt ist ünisinde sınava giren var mıydı

tam 1 yılım var

ve ygs 1-2 320

5-6 330 geldi

sizce bu sınav ne kadar gerçek sınava yakındı

not:FENCIYIM

ha bide istte olanlar geçen cmt ist ünisinde sınava giren var mıydı

Hangi sinava girdin ki knk? Sinava göre degisir. Töder falansa aşağı yukarı aynı alırsın.

# tapatalk #

aa yazmamışım

geçenki töder işte

1 yılım daha var işte

üstüne bi 50 puan daha koymalıyım

bi de konu eksiği var doğal olarak

Ben o toderden 283 aldım ygs5.

Senin daha bir senen olmasına rağmen iyi puan almışsın. İyi calisirsan rahat eklersin üzerine 50 puan. Ben hiç çalışmadım bu sene. Ne olacak bakalım. Temel sıfır hicbirsey bilmiyoruz.

# tapatalk #

Geri
Üst Alt