- 16 Aralık 2011
- 7.515
- 3
- 1.023
Benim de düşmeye başladı 80,25 net geldi bugünkü sınavdan 95 falan geliyordu önceden. Affedersiniz s.çtım batırdım son günlerde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağlık meslek lisesi öğrencisiyim anlayacağınız eylüldeki KPSS benim için çok daha önemli ama bi üniversiteye girebilirsem bölümüm olan ATT'nin bi üstü paramedik okuyabilirim. Fiziği sadece 9 Kimya ve biyolojiyi 9 ve 10.sınıfta gördüm. Son sene dershaneye gitmeye başladım.
Fenden 6.25 7 net yapıyorum ki bu benim için çok çok iyi bana göre. Sayısal zekası denen bişey yok çünküMatematikten rahat 7 8 yaparım diye düşünüyorum 10 12 ye çıkarsam inşallah çok iyi olacak
Türkçe sosyalde hiç bir sorun yok . Türkçe netim 30dan aşağı düşmüyor 32 çıkardım bugün denemede. Sosyal 20 falan oluyo.
Şu YGS'yi atlatıp YGS konularını pekiştirerek KPSS'ye daha rahat hazırlanmayı düşünüyorum.
Az kaldı artık . Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Bir Emre Inan'a yakisir sekilde kitap acmadan girecegim sinava
Cok aptalim cok
Ben sayısalım 35 türkçe 25-28 mat 25-27 fen 20-28 sosyal yapıyorum. Allah yardımcın olsun.
Bu arada beyler netlerim nasıl sizce bu kadar yapabiliyorum
İlk senen mi ne istiyorsun?
Kesinlikle çok iyi. Umarım Ygs'de de bu şekilde olur hatta fazlası olur kardeşim.
Ben Tm öğrencisiyim. Tükçe 34-35, Mat 23-26, Sosyal 28-30 civarı.
Kasmadım yeteri kadar, daha iyisini yapabilirdim diye düşünüyorum. İnşallah sınavda daha iyi net çıkar.
Aynen reis ozyegin sivil hava %50 burslu olmazsa %25
oğulcan 1 yılım var 320 aldım töderden
ne düşünüyon
Ben sayısalım 35 türkçe 25-28 mat 25-27 fen 20-28 sosyal yapıyorum. Allah yardımcın olsun.
Çok çok iyi darısı hatta daha fazlası pazar gününe inşallah
Meslek öğrencisi olmasaydım daha fazla net çıkarabilirdim eminim ama bu sefer de LYS gibi bi dert olacaktı başımda o da ayrı bi zor
İnşallah pazar günü hepimiz için inanılmaz derecede güzel olacak umarımValla meslek ögrencisi olmak dezavantaj ama çok iyiler var ben mesela ögretmen lisesiyim ama dershanede meslekten benimle hemen hemen aynı yapan bir arkadas var. Çabalamaya bakıyor bence
ALLAH'tan belanımı istiyorsunben ölmüşüm gömenim yok
Türkçe 25-27 Sosyal 25-28 Mat 3-5 Fen 0