YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS hakkında | Sınav sonuçları açıklandı!

iptal olurmu? ilk sıralarda bi sorun yok gibi duruyor.

bilmeyenler için şu hatırlatmayı yapmakta fayda var

''LYS’lere girme hakkı kazanan adayların, 29 Nisan-6 Mayıs 2011 tarihleri arasında LYS başvurularını yapmaları gerekmektedir.''

bilmeyenler için şu hatırlatmayı yapmakta fayda var

''LYS’lere girme hakkı kazanan adayların, 29 Nisan-6 Mayıs 2011 tarihleri arasında LYS başvurularını yapmaları gerekmektedir.''

yine ücretlimi sınav.

sorunmu var nedir.Türkçeden 29 doğrum cıkmıştı yanılmıyorsam ama 21 doğru gösteriyor sınav sonuçlarında.sosyalden 33 soru yaptım ama sınavda 16doğru 19 yanlış gösteriyo. .neyse zaten öylesine girdim sınava ama sınava çalışanlar için bi sorun olacaktır bu.

lys başvuruları okuldan mı yapılıyor ?

Matematikten 25 soru yaptım 4 doğru 2 yanlış var lan nere gitti benim 19 soru?

Beyler yazılanları okuyorum da herkeste beklediği net ve gelen net arasında ciddi fark var.Eğer öyleyse büyük sorun.Emin misiniz öyle olduğuna ?

?

Bir katakulli daha yapmislar sanirim sehven herkes ayni seyi soyluyor . Yapmadigi soru eklenenler var yaptigi sorular cikarilanlar var sasirdik mi ? Sasirmadik. Tatmin olduk mu ? Kesinlikle . Ne de olsa sehven yapilmis canlari sagolsun de gec . Hukuk okuyacagina isletme oku ya da acikta kal bir sene . Ne de olsa sehven yapilan seyler bunlar boyun ey gec :) . Padisahim cok yasa :)

Beyler yazılanları okuyorum da herkeste beklediği net ve gelen net arasında ciddi fark var.Eğer öyleyse büyük sorun.Emin misiniz öyle olduğuna ?

çoğu kişide böyle diyor ama sınav birincisi full yapmış onda sorun olmamış heralde.

YGS puanı 133'ten 427'ye fırladı

Bursa'dan sınava giren Ece Akyüz adlı öğrencinin sonuç formunda puanı 133 yazıyordu ve LYS'ye bile giremiyordu. Bir gün sonra ÖSYM ile görüşüldü ve yeni bir form alındı. Bu kez puan 427'ydi.

110429Form1.hlarge.jpg

İSTANBUL - YGS'deki şifreyle başlayan ve ALES'teki kitapçık kriziyle tırmanan sınav skandallarına her gün bir yenisi eklenirken, bugün sonuç formlarında dikkat çekici bir farklılık ortaya çıktı.

Bursa'dan sınava giren Ece Akyüz isimli öğrencinin sınav sonuç formunda aldığı puan 133 olarak görünüyordu ve LYS'ye giremez notu vardı.

28 Nisan'da ulaşılan formda Ece Akyüz'ün Türkçe'den 14, Sosyal Bilimler'den 04, Matematik'ten 08, Fen Bilimleri'nden 11 doğrusu vardı.

Hastanede lösemi tedavisi gören genç kız, sonucu öğrenince sinir krizi geçirdi.

Bir gün sonra ÖSYM ile görüşüldü ve tekrar bir sonuç formu alındı. Bu kez durum farklıydı.

110429Form2.jpg

Sonuç formunda Ece Akyüz'ün 427 puan aldığı ve LYS'ye girebileceği yazıyordu. Genç kız, Türkçe'den 36, Sosyal Bilimler'den 30, Matematik'ten 35 ve Fen Bilimleri'nden 32 soruya doğru cevap vermişti.

bu olay bana pek inandırıcı gelmiyor. bu olay varsa herkesin sınav sonucu yanlıştır.

bu olay bana pek inandırıcı gelmiyor. bu olay varsa herkesin sınav sonucu yanlıştır.

Bana zaten herkesin sinav sonucu yanlis gibi geliyor tanidiklardan kime sorsam garip durumlar anlatiyorlar . Sonucu kotu gelenler degil sadece iyi gelenler de ayni sekilde . Keza bu sitede de sinava oylesine girmis biri de dahil olmak uzere bir cok kisi garipliklerden bahsediyor sehven bir seyler olmus olabilir .

Geri
Üst Alt