YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS hakkında | Sınav sonuçları açıklandı!

Lys başvuru için bankaya para yatırmak gerekiyor mu ?

PUANLARI VE BAŞARI SIRALARI YGS-1 YGS-2 YGS-3 YGS-4 YGS-5 YGS-6

PUANI 153,976 149,887 197,278 195,023 187,028 171,074

beyler ben şimdi hangilerinden gireyim sınava yav? sözel mi? eşit ağırlık mı? sayısal mı?

Sözelden gir.

LYS sınavında ne gıbı skandallar çıkacak merak konusu

beyler sizce edirne trakya ünisinemi gitsem yoksa aöf de n 4 yıllık iktisada mı yazılsam gelecekteki avantaj acısından aralarında cok fazla fark varmıdır

beyler sizce edirne trakya ünisinemi gitsem yoksa aöf de n 4 yıllık iktisada mı yazılsam gelecekteki avantaj acısından aralarında cok fazla fark varmıdır

Örgün öğretim okumak varken neden açık öğretim istiyosun ki?

Hem sözel hem eşit ağırlıktan girsem nasıl olur alper? VE ne kadar para gerekiyor bunlar için?

İyi olur. Matematik-Geometri Edebiyat-Coğrafya ve Sosyal Bilimler sınavlarına girmen gerekecek. Hepsine ayrı ayrı 20'şer lira yatırman lazım. Toplamda 60 tl gerekiyor.

yav kafam karıştı :D bende matematik sıfırdır. Sallamasyon gidiyorum hep. En iyisi sadece sözelden gireyim :D

istanbul da yaşıyorum daha önce edirneye hiç gitmediğim için oraya alışamam diye keşan daymış sanırım benim bölümüm ondan dolayı avntaj acısından cok fark yoksa giderim cok fark varsa tabi ki de örgüne gidicem

yav kafam karıştı :D bende matematik sıfırdır. Sallamasyon gidiyorum hep. En iyisi sadece sözelden gireyim :D

Matematik'ten birşey yapamazsın 0 ise. Ygs'de yapamamışsın galiba zaten. Ygs'nin 5-6 katı daha zor Matematik ve Geometri soruları var.

Matematik'ten birşey yapamazsın 0 ise. Ygs'de yapamamışsın galiba zaten. Ygs'nin 5-6 katı daha zor Matematik ve Geometri soruları var.

O zaman Sözelden gireyim sadece. Zaten hiç çalışmadan girmiştim. Sözel az çok bildiğimizi yaptık bilmediğimizi salladık. Ama matematiğe bi baktım züe lan dedim hepsi A yaptım çıktım. :D sayısaldan hiç girmeyim o zaman :D

Girme sayısalcılar bile zor yapıyor :D.

yerinde olsam sayısala girmezdim. hiç hoş şeylerle karşılaşmıyorsun inanki :D

Türev-İntegral-Limit sayısaldan soğumaya yetiyor :D

off ulan off :D bir ay kalmış hala üçünüde yapamıyorum :D sadece bunlar olsa iyi . bide permutasyon olasılık felan var :D

Bu 3 konuyu bı de Trigonometrıyı yapınca soruların yarısı yapılmış oluyor :D Yarın sınavım var ama yapamayacağım çok garıp konular :D

Olasılık permutasyon zaten ayrı bı sey bı de kombınasyonu unutmamak gerek :D

Geri
Üst Alt