YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS hakkında | Sonuçlar Açıklandı

Nereleri kazandınız lan liseliler?

Cevap: YGS ve LYS hakkında | Sonuçlar Açıklanıyor

Maltepe'de değil mi o üniversite?

Çok güzel iş yapmışsın Bora, okulun lise binası gibi olduğuna bakma, Acıbadem kendine adam yetiştiriyor orada.İşin hazır.

Ulaşımın nasıl olacak?

Nerede oturuyorsun?

Halkalı :D

Ancak babaannemler falan hep Kadıköy-Maltepe-Göztepe'de oturuyor, rahatım o konuda yani, metrobüs de var. Ya zaten şöyle söyleyeyim, annem Acıbadem'in kurucularından. Nedir, ne değildir, nasıl bir hastanedir biliyorum. Rektörünü ve bütün öğretim görevlilerini birebir tanıyorum. Farklı bir yer yazacaktım, onlar zorlayınca Acıbadem yazdım. Çok güzel oldu, çok güzel iyi oldu.

sakarya üniversitesi elektronik teknolojisi.

kayıtlar ne zaman bilen var mı ?

Ancak babaannemler falan hep Kadıköy-Maltepe-Göztepe'de oturuyor, rahatım o konuda yani, metrobüs de var. Ya zaten şöyle söyleyeyim, annem Acıbadem'in kurucularından. Nedir, ne değildir, nasıl bir hastanedir biliyorum. Rektörünü ve bütün öğretim görevlilerini birebir tanıyorum. Farklı bir yer yazacaktım, onlar zorlayınca Acıbadem yazdım. Çok güzel oldu, çok güzel iyi oldu.

Gerçekten çok güzel olmuş. İstanbul Üniversitesi'nden sonra bence en mantıklı Tıp seçeneği Acıbadem. :)

Bende Maltepe'liyim.Maltepe'den de Kadıköy'den de çok rahat ulaşım sağlarsın.Halkalı'dan uğraşma hiç. :)

Eyyorlaman bu kadar mı? :D

Şaka maka kaç tane babannen var da "babannemler" diyosun yavrucum? Heyecanmı yaptın naptın? Hatta bu normalde tek olan babannen nasıl 3 ayrı semte nasıl ayrılmış durumda?

29 tercihten 1 tane devlet üniversitesi yazdım o da tuttu.İnsanda şans olacak lan biraz:o

Eyyorlaman bu kadar mı? :D

Şaka maka kaç tane babannen var da "babannemler" diyosun yavrucum? Heyecanmı yaptın naptın? Hatta bu normalde tek olan babannen nasıl 3 ayrı semte nasıl ayrılmış durumda?

Babaannem para basıyor benim, 3 adet dairesi var karşıda. Şaka bir yana, amcamlar falan da var, onları kastetmiştim ama yanlış anlaşılmış. :D

ege yok mu araniz da ya :) gelin yanima hehe

Zonguldak Karaelmas - Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik

Babaannem para basıyor benim, 3 adet dairesi var karşıda. Şaka bir yana, amcamlar falan da var, onları kastetmiştim ama yanlış anlaşılmış. :D

Tamam doktor anlaşıldı.

Sobotta lazımmı? :D (Tıp fak ilk duyacağın söz öbeği, birisi kesin kakalıycak bari uzağa gitme):)

Yıldız Teknik Üniversitesi (İstanbul)

Yıldız Meslek Yüksekokulu

Harita ve Kadastro bölümü

Sakarya-Makina

Hayırlı olsun diyek mi?:o

Geri
Üst Alt