- 22 Kasım 2008
- 5.898
- 0
- 1.331
Cevap: YGS ve LYS hakkında | Sonuçlar Açıklandı
Yerleştirdiler mi la hepinize
Yerleştirdiler mi la hepinize
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maltepe'de değil mi o üniversite?
Çok güzel iş yapmışsın Bora, okulun lise binası gibi olduğuna bakma, Acıbadem kendine adam yetiştiriyor orada.İşin hazır.
Ulaşımın nasıl olacak?
Nerede oturuyorsun?
Halkalı
Ancak babaannemler falan hep Kadıköy-Maltepe-Göztepe'de oturuyor, rahatım o konuda yani, metrobüs de var. Ya zaten şöyle söyleyeyim, annem Acıbadem'in kurucularından. Nedir, ne değildir, nasıl bir hastanedir biliyorum. Rektörünü ve bütün öğretim görevlilerini birebir tanıyorum. Farklı bir yer yazacaktım, onlar zorlayınca Acıbadem yazdım. Çok güzel oldu, çok güzel iyi oldu.
Dipnot:Ben liseli değildim. :ays:Nereleri kazandınız lan liseliler?
Halkalı
Ancak babaannemler falan hep Kadıköy-Maltepe-Göztepe'de oturuyor, rahatım o konuda yani, metrobüs de var. Ya zaten şöyle söyleyeyim, annem Acıbadem'in kurucularından. Nedir, ne değildir, nasıl bir hastanedir biliyorum. Rektörünü ve bütün öğretim görevlilerini birebir tanıyorum. Farklı bir yer yazacaktım, onlar zorlayınca Acıbadem yazdım. Çok güzel oldu, çok güzel iyi oldu.
sakarya üniversitesi elektronik teknolojisi.
kayıtlar ne zaman bilen var mı ?
Eyyorlaman bu kadar mı?
Şaka maka kaç tane babannen var da "babannemler" diyosun yavrucum? Heyecanmı yaptın naptın? Hatta bu normalde tek olan babannen nasıl 3 ayrı semte nasıl ayrılmış durumda?
Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi %100 Burslu, ohoho.
Gel yiğen Sakarya'da sıkıntın olursa beni bul![]()
Hayırlı olsun ben de Sakarya mezunuyum.Buyur; SAÜ :: Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı
5-12 Eylül diyor kayıt tarihi için.
Babaannem para basıyor benim, 3 adet dairesi var karşıda. Şaka bir yana, amcamlar falan da var, onları kastetmiştim ama yanlış anlaşılmış.![]()