YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS hakkında | Sonuçlar Açıklandı

Bizim durum da böyle abi yapmayı etmeyin gelmeyin üstümüze

Kazananları tebrik ederim.Hayırlı olsun.Bir kaç yıl sonra bu stres beni bekliyor.:o

Konuyu çarpıtmayın lütfen.

ee ben kampüste olcam bir sürü bölüm var sorun olmaz heralde :D

Yeğenim İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği kazanmış. Bi' alkışta ona :)

.

hayırlı olsun hepinize :) inönüyü kazanan varsa yardımcı olayım :D

Kazananlara hayırlı olsun Öncelike 218 bindeydim 236 bindeki İzmir Üniversitesi tutmadı 140 bindeki Kadir Has'a gidiyorum işletme %50 burslu fiyatlara bakayım dedim zam yapıp öyle koymuşlar ağzım bir karış açık kaldı bursum kesilirse biterim bana da hayırlı olsun :S

Kazananlara hayırlı olsun Öncelike 218 bindeydim 236 bindeki İzmir Üniversitesi tutmadı 140 bindeki Kadir Has'a gidiyorum işletme %50 burslu fiyatlara bakayım dedim zam yapıp öyle koymuşlar ağzım bir karış açık kaldı bursum kesilirse biterim bana da hayırlı olsun :S

Sanırım ösym bursu eğitim sürecince devam ediyor ama iyice bi araştır tabi burası türkiye.

ya beyler benim kayıt süresi 1 günmü ya :S

15240.bmp

Sanırım ösym bursu eğitim sürecince devam ediyor ama iyice bi araştır tabi burası türkiye.

not ortalaması çok düşük olmadığı ve disiplin cezası almadığın sürece kesmiyorlar benim korkum not ortalamasının çok düşük olması çalışıcaz artık başka yolu yok

Geri
Üst Alt