YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS hakkında | Sonuçlar Açıklandı

Kayıt günleri, fakülte ve bölüme, tarih aralığı da bölümdeki öğrenci sayısına göre değişir arkadaşlar.

Kayıt günleri, fakülte ve bölüme, tarih aralığı da bölümdeki öğrenci sayısına göre değişir arkadaşlar.

benimki 1 gün mü yani.cok saçma 1 gün olması ya.biraz araştırmam lazım bunu.1hafta felan olur ama kayıt süresinin 1 gün olması cok saçma.

Şimdi ben 5 Eylül tarihinde mi kayıt yaptırmak zorundayım.Başka gün gitsem olmuyor mu?:o

ads%C4%B1z.jpg

Evet orada yazan tarihe göre gidip kaydınızı yaptıracaksınız.

Bilkent'e gelecek olan varsa yardımcı oluruz gençler

Selcuk üniversitesini hatta Selcuk Hukuku kazanan var mı acaba aranızda ?

1 gün dediği sabah 8 akşam 5. O bile çok bu öğrenci milletine.

ne acıdır ki hepimiz daha iyi köleler olabilmek için çabalıyoruz,kimse de durup AGA BU NEDİR demiyor. :O

Forumda,Sakarya"da özellikle mühendislik fakültesinde okuyan?Varsa birkaç sorum olacaktı bana pm atarlarsa çok iyi olur hacılar:o

Bizim kayıt süresi tam gün bile değildi, 9:30 - 12:30 arası mı neydi yahu. Her yerde böyle.

Kayıt yaptırmak için bugün yarın gideceğim Trakya Üniversitesine ama bazı sorunlar var.

Kayıt için gerekli belgelerde ÖSYS Sonuç Çıktısı istiyorlar.Girdim ÖSYM Sonuç sistemine,sistemde resmim görünmüyor ve yazdır butonu yok bu belgeyi nasıl edinebilirim?

hangi okulu kazandığını puanını tercih sıranı falan yazan belge olm o,ösys diye yazmıyor zaten.ösym sonuç belgesi mi ne.galibayı da ekleyeyim de sen iyice emin ol

symsq2.jpg

Bugün itibariyle tıp fakültesine kaydımı yaptırmış bulunmaktayım, 6 sene sonra bütün GSC üyelerine bedava muayene :asd:

Geri
Üst Alt