YGS'deki matematik ve geometri'yi düşündükçe sinir oluyorum, aslında YGS olmasa çok iyi olur.Dershane'de seneye TS'ye geçeceğim zaten.
Bende bu sene TSye gectim iyi oluyor tavsiye ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
YGS'deki matematik ve geometri'yi düşündükçe sinir oluyorum, aslında YGS olmasa çok iyi olur.Dershane'de seneye TS'ye geçeceğim zaten.
Sen lise 3sün değil mi?Ayrıca ygs mat kolaydır ya.Bilmiyorum bu sene müfredat değişti ama sorular az çok aynıdır tahminim.
Lise 3'üm. 9. sınıfta dersler çok kötüydü nasıl geçtim hatırlamıyorum bile, ilk sınavlarda çok 1 vardı, 2. ve 3.'lerde bazen sabahlara kadar çalışırdım.YGS'den o yüzden korkuyorum şu anda 0'ım yani o konuda.
O kadar korktuğuna değmez. 1 senede halledebilirsin konuları kendini bazı şeylerden uzaklaştırıp (internet,dışarı vs), kendini vererek çalışırsan bitirirsin konuları o kadar boş görme bence kendini.
Çalışacağız artık, YGS'yi atlattıktan sonra gerisi daha kolay sanki.![]()
Valla oturun eşşekler gibi çalışın beyler bayanlar.Sonra benim gibi 2. seneye kalmayın.Ben hatamı geç anladım inş olacak bu sene.2. sene hazırlanmanızı hiç önermiyorum...
Yok öyle birşey sergencim![]()
Annemden sözleşmeli misin arkadaşım hayırdır?
Şaka bi yana kötü bi durum ya çok çalıştık, çok fedakarlık yaptık (kendi adıma evet) inşallah 2. seneye kalmayız. İnsanın psikolojisi bozulur ya Allah korusun..
Neden? Belki ben sözelime çok güveniyorum.![]()
Çalışacağız artık, YGS'yi atlattıktan sonra gerisi daha kolay sanki.![]()
Alanın ne ?
Valla leyla annen ne diyorsa haklı.Bazen abartıyo anne babalar ama çoğu zaman haklılar.Bak ben çok ciddiyim şu an dershane çıkışı en az 5 saat kütüphanede calışıyorum.Hala keşke daha önceden yapsaydım diyorum.Bazı şeyleri farkettikten sonra pişmanlıklar geliyo...
Yani onlarada kızmıyorum ama ben bunu çok dile getiriyorum anlamıyorlar.. Bnm okulum 9 saat hocalar YGS sınıfı diye ders veriyorlar hep aralıksız çalışıyoruz, eve geliyorum test çözüyorum, konularda bitti. Hafta sonu dersanede full zaten. Arda kalan zamanlarda yurda gidiyoruz orda programımız var 12 saat ders çalıştırıyorlar günde bunlara rağmen eve gelip dinlenirken "yat sen yat, yatanlar kazanıyor dimi" tarzı triplerde hiç çekilmiyor ya kabul etmek lazım.![]()
Maalesef TM.
Yani lys matematik çözeceksin...
Boşuna, aslında matematik çözmesem olmuyor mu? Seçeceğim bölüm TS'den çünkü.
TSden bir bölüme yerleşmek gerçekten zor biliyorsun deme ?
Onlar sınır tanımıcak alışmaya bakBu arada sen YGS ile mi tercih yapacaksın ?