YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS hakkında

ne kaybederim ki :)

muhakkak denicem..

Kaybedeceğin bişey olmaz ama kazanacağın çok şey olacağı kesin.. Önce konuya çalış, sonra aklında kalanları haritada işaretle. Mesela en basitinden nüfusun seyrek olduğu yerler kısmında Avustralya'nın iç kesimleri diyor ya hemen haritadan bi nokta koy açıklamasını yap oraya.. Konu bittiğinde 1 hafta en çok gördüğün bi duvara as o haritayı gözün takılsın.. Bunları bütün konularda uygula ve yazarak çalış emin ol farkını fark edeceksindir. :)

ygs yi o kadar takmayın gençlik lys çok daha önemli geçen sene ygs de battım lys de baya iyi yaptım şimdi mak müh okuyorum

Nerede makine mühendisliği okuyorsun acaba? ve gördüğün/bildiğin kadarıyla makine müh. avantajlarını ve dezavantajlarını sıralayabilirmisin?

İktisat İşletme maliye yazacak yokmu ??

yön gösterelim

bırak kamil ne işletmesi iktisatı. Okusunlar avukatlık,doktorluk,öğretmenlik vs.

işletme iktisatla başına iş almak isteyen okusun. Okulu bitirecekler ondan sonra yok kpss a, yok smmm sınavları, yok banka sınavları hepsi dert.

Kaybedeceğin bişey olmaz ama kazanacağın çok şey olacağı kesin.. Önce konuya çalış, sonra aklında kalanları haritada işaretle. Mesela en basitinden nüfusun seyrek olduğu yerler kısmında Avustralya'nın iç kesimleri diyor ya hemen haritadan bi nokta koy açıklamasını yap oraya.. Konu bittiğinde 1 hafta en çok gördüğün bi duvara as o haritayı gözün takılsın.. Bunları bütün konularda uygula ve yazarak çalış emin ol farkını fark edeceksindir. :)

yarından itibaren bir harita bulup işe koyulacağıma emin olabilirsin. ;)

teşekkürler bu arada..

Geçen sene çok pis girdi bu sene fazla heyecan yok nedense, yapıp çıkarım keyfime bakarım diyorum biraz. :sgr:

Bu sene sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Maalesef zor bir dönemece girdik artık, az kaldı sınava. Herkes İnşallah istediği bölüme yerleşir. Şu dönem bir geçsin başka bir şey istemiyorum. :)

allaha şükür atlattık bu sınavı geçen sene

giriş yerleri ne zaman belli olacak bilen varmı

Giriş yerleri belli olmuş.Yavaş yavaş içimizde hissetmeye başladık

Bugün 16:00 'da açıklanacaktı giriş yerleri. Ben sürekli tıklıyorum arada bi açılıyor ama bulamadım duyurularda yok. Öğrenebilen var mı?

Geri
Üst Alt