YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS Hakkında

Sınava girecek olan tüm arkadaşlara BAŞARILAR.. Fazla stres yapmayın. ;)

Dersanede YGS dönemi boyunca işlediğimiz tüm konuları 3 günde bitirdim ve bugün denemeden 320p yaptım. Gram stres yok.

Çalışmayı bırakıyorum bugünden itibaren :)

Başarılar millet. Biz geçen sene atlattık :lol: SBS'yi :)

Hadi bakalım herkese başarılar.

Sınava gireceklere başarılar dilerim.

Umarım hayat sizlere güzellikler getirir.

Umarım benim ve sınava girecek diğer arkadaşların, sınavları istediğimizden daha iyi geçer...

Herkese başarılar. Umarım hepimiz istediğimiz yerleri kazanırız.Sınavda heyecan yapmayalım mümkünse. :)

Arkadaşlar, ciddi acil yardıma ihtiyacım var. Yarın YGS var ve benim giriş belgem çalındı veya ben kaybettim her neyse. ÖSYM'ye yeniden gireyim diyorum ama giremiyorum "şifreniz yalnıştır" diyorlar. Meğersem dün itibariyle ÖSYM, yeni kurallara uymayan şifreleri silmiş ve ÖSYM bürolarına gidip 3 tl verip şifre almak gerekiyormuş.

Napabilirim, ben yarın sabahın 6-7 si gibi, Üsküdar ÖSYM bürosuna gitmeyi planlıyorum?

Ciktik okul yoluna,gazamiz mubarek olsun :D

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

200 dakkam olsa rahat +450

geçmiş olsun sınava giren arkadaşlar. ygs puanı ile tercih yapmayacaksanız çok kafayı takmayın iyi geçmişsede fazla büyütmeyin. lys çok daha önemli

Tüm zamanların en zor YGS'si bu idi herhalde. Millet dısarıda kötü gecti diyor ağlıyordu.

Cok üstü kapalı sorular vardı. Mesela dersanenin denemelerinde soruda ne söylemek istediğini anlayıp cok rahat yapıyorsun ama burda soruyu anlamak bile ayrı bir olay. Ben hem Türkçe hem Sosyal den full yaparım matematiktende bir kac soru yapıp istediğimi alırım diye bekliyordum, sınav anı gram heyecan yoktu ama 70 soru bile yapamadım süre yetmedi.

Daha yazacaklarım var aslında ama daha fazla üzmeye ve üzülmeye gerek yok, kısmet LYS'ye inşallah.

Geri
Üst Alt