YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS hakkında | Şifre ile kopya çekildi mi?

Basın toplantısını izledim.Çok komikti cidden.

ÖSYM başkanı Sn.Demir cümleleri toplayamama,terleme gibi pek çok tedirgin harekette bulundu.Suçsuzsan ne bu teteneklik?

Ayrıca Abbas Güçlü'nün güzel soruları karşısında da sürekli önceden ezberlediği şeyleri salladı durdu.Soruya kesin bir cevap olamadı hiç biri.

Dün soruların bu şekilde sıralanması tesadüf derken bugün özellikle yerleştirdik diye de yüzsüzce bi açıklama konduruverdi.TRT kesti zaten sonrasını :(

arada kaldık Allah ım yaa inanalımmı inanmıyalımmı yaptıkları inan diyor bi tarafım bu sefer düzelmiştir olmaz diyor. arada kaldık :)

Soru kitapçıklarını gösterip kendilerini aklayacaklar. Bence bu daha da rezil bir olay.

Bu Ösym denen leş kurum artık miladını doldurdu.Her üniversite kendi sınavını yapmalı bence.

Soru kitapçıklarını gösterip kendilerini aklayacaklar. Bence bu daha da rezil bir olay.

Bu konuda muamma.

Herkes görebilecek diyor ama istediğin kitaçığpa bakmak için adayın TC kimlik numarasını bilmen gerekiyor.Aklanmış mı oluyor böylece

ÖSYM'nin içi dinazorlarla dolmuş,yıllar önce oraya yerleşmişler,kurum özerk de olduğu için yıllardır aile şirketi gibi yönetiyorlar ÖSYM'yi,yemedikleri halt kalmamıştır.Toptan temizlik şart..

Ülkenin çivisi çıkmış; nereyi tutsan elinde kalıyor!

Belli birşey.Siyasete falan çekmiyorum.Belirli cemaatin belirli dershanelerine özel imtiyaz tanınıyor.İnsanların hakkı yeniyor.Kul hakkından bir haber olan sözde müslümanlar.Yazık.

Belli birşey.Siyasete falan çekmiyorum.Belirli cemaatin belirli dershanelerine özel imtiyaz tanınıyor.İnsanların hakkı yeniyor.Kul hakkından bir haber olan sözde müslümanlar.Yazık.

Bazı bölümlerine katılıyorum...

Ama yinede toptan kesmemek gerek...

Bu kopya skandalı doğruysa hemen gereği yapılmalı sorumlularıda cezalandırmalı...

Okyanus ötesinden tam destek :)

ösym başkanı adnan polat olsa anca bu kadar olurdu

ulan hayatımızın içine ettiniz

yayında ve yapımda emeği geçen herkesi Allaha havale ediyorum.

Bu hükümetle beraber artan Emniyet'de ki cemaat sempatizanlarını anlarım da ÖSYM'de ki gruplaşma bu hükümetden önce başlamış ve olmuş,zaten özerk bir kurum da olduğu için hükümet pek dokunamıyordu kuruma.Yeni başkanı değiştirdiler şimdi 'badem bıyıklı' bir başkan oldu ama ondan önce olanlar da ortadaydı..Herşeyi cemaatin üstüne atmak kolaycılık oluyor bence tıpkı herşeyi Ergenekon'la bağdaştırmak gibi..

Bu hükümetle beraber artan Emniyet'de ki cemaat sempatizanlarını anlarım da ÖSYM'de ki gruplaşma bu hükümetden önce başlamış ve olmuş,zaten özerk bir kurum da olduğu için hükümet pek dokunamıyordu kuruma.Yeni başkanı değiştirdiler şimdi 'badem bıyıklı' bir başkan oldu ama ondan önce olanlar da ortadaydı..

1990 yılından beri var bu, ben orta okulda idim bu dershaneler vardı.

Bundan sonra "HİÇBİR" sınavın meşruluğu kalmaz.

beyler sizde 2 yıllıkların puanları nasıl olur geçen seneye göre geçen sene pc programcılığı160-19 arqası muhasebe felan 200-250 arası bu sene nasıl olur geçen seneye göre yükselirmi yoksa aynımı kalır geeççen sene biraz tercih acemiliği vardı ondanmı düştü

Ulen ÖSYM başkanı değişmedimi yine niye böyle şeyler oluyo. Doğuş reyiz gibi başlıcam şimdi bende; bunlar babadan oğula nesil heralde bu a... s... nesil heralde.

Bu hükümetle beraber artan Emniyet'de ki cemaat sempatizanlarını anlarım da ÖSYM'de ki gruplaşma bu hükümetden önce başlamış ve olmuş,zaten özerk bir kurum da olduğu için hükümet pek dokunamıyordu kuruma.Yeni başkanı değiştirdiler şimdi 'badem bıyıklı' bir başkan oldu ama ondan önce olanlar da ortadaydı..Herşeyi cemaatin üstüne atmak kolaycılık oluyor bence tıpkı herşeyi Ergenekon'la bağdaştırmak gibi..

ÖSYM özerk bir kurum değil. Olsa dahi herhangi bir değişiklik olmayacaktır. En basitinden Futbol Federasyonu'nun da özerk olduğunu, ama devletin futbola her daim etki edebildiğini, federasyona yön verebildiğini örnek verebiliriz. Dünya siyasi gelişmeleri hakkında her konuda ABD isminin geçmesi, zamanla esprilere neden oldu. Amerikan emperyalizmi ve her olayın ABD'ne bağlanması hakkında birçok espri türetildi. Bunun da konuya ciddiyetsizlik ve şüphe kattığı açıktır. Cemaat ve hükümet ikilisinde de olan budur. Mevcut durumlara uygulanan "bu kadar da yapmazlar" düşüncesi, olayları çözümlemek ya da yorumlamak için yetersiz kalacaktır.

ÖSYM özerk bir kurum değil. Olsa dahi herhangi bir değişiklik olmayacaktır. En basitinden Futbol Federasyonu'nun da özerk olduğunu, ama devletin futbola her daim etki edebildiğini, federasyona yön verebildiğini örnek verebiliriz. Dünya siyasi gelişmeleri hakkında her konuda ABD isminin geçmesi, zamanla esprilere neden oldu. Amerikan emperyalizmi ve her olayın ABD'ne bağlanması hakkında birçok espri türetildi. Bunun da konuya ciddiyetsizlik ve şüphe kattığı açıktır. Cemaat ve hükümet ikilisinde de olan budur. Mevcut durumlara uygulanan "bu kadar da yapmazlar" düşüncesi, olayları çözümlemek ya da yorumlamak için yetersiz kalacaktır.

Benim demek istediğim birisi çıkar 'Cemaat yapmıştır' der ama başka biri de çıkıp 'başka bir örgüt yapıp cemaatin üstüne atıyor' diyebilir.Somut şeyler lazım..

Yapılan açıklamaya kımse ınanmaz bu olayı da ortbas ederler. Hakkımızın yenıldıgıyle kalırız bızde

Geri
Üst Alt