YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS hakkında | Sınav sonuçları açıklandı!

Adayların cevap kağıtları ÖSYM'nin sitesinde

2011 Yükseköğretime Giriş Sınavı (YGS) cevap kağıtları, elektronik ortama aktarıldı.

ANKARA - ÖSYM'nin internet sitesinde yapılan duyuruya göre, 27 Mart 2011 tarihinde yapılan 2011-YGS'ye ait cevap kağıtlarının görüntüleri, sınava giren adayların kendi cevap kağıtlarını inceleyebilmeleri amacıyla erişime açıldı.

Sınava giren adaylar kendi cevap kağıtlarının görüntüsünü, ÖSYM'nin ''https://ais.osym.gov.tr'' internet adresinden T.C kimlik numaraları ve şifreleri ile edinebilecekler.

Duyuruda, bu uygulamanın, adayı bilgilendirme amacıyla yapıldığı belirtilerek, görüntülenen sayfanın belge niteliği taşımadığı, her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgilerin esas alındığı bildirildi.

Ntv

uzun zaman sonra ele geçirilince kurumlar koltuğa yapışıp kalınıyor Açıklamalarla milleti salak sanıyor bunlar diyorum ama harbiden salak bir milletiz.Bugün 1 milyıon 700 bin kişinin hakkı yendi yarın gene 1 milyon 700 bin gişi öbür sene gene aynı şey İşin kötüsü hükümet te da bunların arkasında duruyor hiç utanmadan sıkılmadan toplumu aptal olarak görüyorlar çünkü

adamı hasta etmeyın iptal edin şu sınavı yuzsüz herifler

bende iptal edilmesi taraftarıydım ama mantık yanlış bizdeki sonuçta diyorlarki şifreli kitapçıklar vardı şifre verildi kopya çektiler ee kopya çekenler bulunur o zaman şifreli kitapçıkların kimde olduğu bellidir ? neden hemen sınav iptal edilsin deniliyorda kimse kopya çekenlerin sınavı iptal edilsin denmiyor? cdden şu sınava girmek kolaymı arkadşaım yaww millet 1 yılını 27 mart a hazırlıyor üstünden 2 ay geçiyor yeni sınav diyecekler biraz empati bende iptl olsun diyordum kimsenin aklında şüphe kalmasın diye ama hemen iptal olsun diyordum bu kadar uzun aradan sonraki sınav kimsenin hakkını kurtarmaz herkesin hakkını siler. benim ailem umutlandı yapamazsam 2. sınavda umutlar sönerse?

bu sinavda 3-5 kisi kopya cekmediki onbinler kopya cekti yani kalem oynatmadan direk 80-90 bin kisi onunde basladi boyle birsey kabul edilemez. ali demir malagi agzına yuzune burnuna kivircik saclarina bulastirdi isi burdan sonra iptal olacak.

bide bebelerin bazılarını kandırmışlar millet ses çıkarmıyo gecen gun biri yok her sene şifre varmışta bu sene ortaya cıkmıs dedi sesini cikardıgı yok ayrıca oda ayrı rezillik.

gecen taksimde eylem oldu bikac bin kisi geldi istanbulda bu sınava bu sene giren ve seneye girecek olan yuzbinler var millet alışmış ses cıkarmamaya.

bu sinavda 3-5 kisi kopya cekmediki onbinler kopya cekti yani kalem oynatmadan direk 80-90 bin kisi onunde basladi boyle birsey kabul edilemez. ali demir malagi agzına yuzune burnuna kivircik saclarina bulastirdi isi burdan sonra iptal olacak.

bide bebelerin bazılarını kandırmışlar millet ses çıkarmıyo gecen gun biri yok her sene şifre varmışta bu sene ortaya cıkmıs dedi sesini cikardıgı yok ayrıca oda ayrı rezillik.

gecen taksimde eylem oldu bikac bin kisi geldi istanbulda bu sınava bu sene giren ve seneye girecek olan yuzbinler var millet alışmış ses cıkarmamaya.

daha önce şırnak ve yakınındaki illerde kopya çekildi biliyormusun ? fazla olmadı geçen sene değil evelki sene malatya ya ve çevre illere geldiler geçen sene sınava girmeye kopya kanıtlanmışken sınav iptalini neden istemedin? yada eylem yapmadın? iptal ne kadar kolay bir cümle insanlar o güne kendilerini hazırlıyorlar ee kopya çekiyorlar iptal abiciğim çekmişlerse bile kitapçıkları orda bul çıkar iptal et kaç bin kişiyse doğrusu bu değilmi? bende iptal olsun diyordum ilk zamanlar ilk zamanlar iptal olsaydı olabilirdi ama 2 ay geçecek 2. sınav olduğunda gençlerin hayrınamı olacak peki bu olay? birisi desinki tekrarlanacak sınav gençlerin hakkını kurtaracak herkes aynı doğrularını tekrar yapacak :)

ygs de takipsizşlik kararı verilmiş bu ülkede bu kadar gerzek insan topluluğu olduktan sonra her karar verirler din imandan bahsedenler çatır çutur hakkımızı yediler seviyorum analarını

Artık yargıyada güven bitmiştir kpss de kopya olduğu kimlere dağıtıldığı apaçık ortada ama ne oldu Ankara Başsavcısından sonuç yok.Adam cemaatten aldım soruları diye itiraf etti sonuç yok ygs de kızlar aynı okulda girdi mod medyan binlerce kişiye söylendi ne oldu ? 81 ilden 81 kitapçığı alarak çözemezsin bu işi 1.milyon 700 bin kitapçığı inceleyeceksin işin ne ? Milletin puanları yanlış hesaplanıyor.

Ama aynı ankara başsavcısı otobüslere zarar verdiler diye 10 yıl hapis istedi ODTU lü öğrencilere tekel işçilerine 8 yıl hapis ama yandaşa gelince kıcı kıpırdamaz

Artık bağımsız bir yargı yoktur Bağımsız bir ösym yoktur bugün bizim hakkımız yendi yarın başkalarının yenecek ama Allah gösteriyor herhalde her sınavda yakalanıyorlar.

ülkeye demokrasi geliyor degilmi

seref yoksunlari

Artık yargıyada güven bitmiştir kpss de kopya olduğu kimlere dağıtıldığı apaçık ortada ama ne oldu Ankara Başsavcısından sonuç yok.Adam cemaatten aldım soruları diye itiraf etti sonuç yok ygs de kızlar aynı okulda girdi mod medyan binlerce kişiye söylendi ne oldu ? 81 ilden 81 kitapçığı alarak çözemezsin bu işi 1.milyon 700 bin kitapçığı inceleyeceksin işin ne ? Milletin puanları yanlış hesaplanıyor.

Ama aynı ankara başsavcısı otobüslere zarar verdiler diye 10 yıl hapis istedi ODTU lü öğrencilere tekel işçilerine 8 yıl hapis ama yandaşa gelince kıcı kıpırdamaz

Artık bağımsız bir yargı yoktur Bağımsız bir ösym yoktur bugün bizim hakkımız yendi yarın başkalarının yenecek ama Allah gösteriyor herhalde her sınavda yakalanıyorlar.

Referandumla birlikte zaten yargıyı verdik ellerine. İstediklerini yapabilirler artık.

Bunlara bir takıpsizlik vermek lazım.

İptal olma gibi bir durum yok yani.

arkadaşlar ben ygs den tercih yapacam besyoya felan girecem lys yede girecemde ygs ye herhangibir eksi bir durum etki etkmesi durumu söz konusumu? yani barajı geçemezsem felan ?

v8’de Ankara Temsilcisi Erkan Tan’ın hazırlayıp sunduğu Erkan Tan ile Başkent’ten programına bugün AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Çelik konuk oldu. Çelik, gündemi değerlendirirken muhalefeti de sert bir dille eleştirdi.

“Şifre bankamatik kartlarında da var!”

Çelik; ÖSYM’de şifre tartışmaları için:

“Savcılık burada kopya yok dedi. Bunu bağımsız mahkeme söledi. Avantaj sağlama , birini mağdur etme söz konusu değildir. Birileri bu sınav iptal edilsin diye başvurdu, onu da mahkeme redetti. Şifre var diye kıyameti kopardılar. Bankamatik kartlarında da şifre var, o olmadan alışveriş yapabilir misin? Hayır. Burada abes olan şifrenin başkaları tarafından bilinmesidir. Bazı medya kuruluşları baktılar ki artık dediklerini yapamıyorlar, acaba şu AK Parti hükümetini gönderip, kaos ve kriz çıkararak CHP’yi iktidar yapabilir miyiz derdine düştüler. Bunun hangi gazeteler olduğunu çok iyi biliyoruz.” diye konuştu

“Haksızlık olduğunu görsem ÖSYM’yi ilk ben protesto ederim!”

“Bir tek evladımıza haksızlık yapıldığını, göz göre göre kopya olduğunu görsem; herkesten önce ben gider ÖSYM’nin kapısında protesto ederim. Herkesten önce ben ÖSYM Başkanı’nın orda oturmaması gerektiğini söylerim. Yargının vermediği kararı birileri linçle yapmamalıdır!

.

lys gazete denemelerini hangi gün hangi gazete veriyor bilen var mı?

Bankamatik kartlarında da şifre var, o olmadan alışveriş yapabilir misin? Hayır. Burada abes olan şifrenin başkaları tarafından bilinmesidir.

Çok zeki bir adam.

Çarşamba günleri Zaman ve Takvım gazetesı LYS denemesı verıyor

Geri
Üst Alt