YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS hakkında |Tercih Dönemi Başladı

Hasan, işletme ve çocuk gelişimi arasındaki ilişkiyi çözemedim?

Hani çocuk gelişimi mi, ana okulu öğretmenliği mi? Yoksa işletme mi iktisat mı desen anlayacağım ama. :o

2 yıllıkların en iyisi o :o 4 yıllık bir tek o geliyor ondan sordum :o benim için bölüm farketmez yani.

Yazdım onu daha öne büyük ihtimal uluslararası finans olacak

işletmeyi herkes okuyor şimdi. şimdi iyi işletmeciler elbette iyi yerlere geliyor ama belli üniversitelerin adamları onlarda iki bölümde kendini geliştirmene bağlı ama çabuk iş hayatına atılacağın bölüm uluslararası bölümü olur gibi duruyor . hayırlı olsun bende ikilemde kaldım çıkamıyom işin içinden. sen yaptınmı tercihleri.

2 yıllıkların en iyisi o :o 4 yıllık bir tek o geliyor ondan sordum :o benim için bölüm farketmez yani.

Bence 4 yıllık işletme okuyabiliyorsan onu oku.

Puanım yetiyor diye 2 senelik onu okuduktan sonra ne yaparsın belli değil. 2 seneyi boşa atmış olma riskin var.

İşletme okursan adam gibi bir devlet kurumuna girersin en olmadı.

IIBF'nin belli bir oturaklı havası var gene.

Selam beyler ts1 de 35bindeyim ankara içi yazdım tutar diye düşünüyorum herkese hayırlı tercihler umarım istediğimiz yerlere girerük :)

Bence 4 yıllık işletme okuyabiliyorsan onu oku.

Puanım yetiyor diye 2 senelik onu okuduktan sonra ne yaparsın belli değil. 2 seneyi boşa atmış olma riskin var.

İşletme okursan adam gibi bir devlet kurumuna girersin en olmadı.

IIBF'nin belli bir oturaklı havası var gene.

işin aslını sorarsan ben aöf den edebiyat okuyorum işletme de okuyan çok arkadaşım var adamların ders durumları benden daha iyiydi ve zorluk durumundan okulu bırakma safasına gelenler oldu. şimdi korkuyorum bende işlet gelirse ikisini bir götüremezsem diye .

İlk cevap verene helal olsun diyeceğim.

ÖSS’den yerleştiğinizde, ikinci üniversite olarak yada dikey geçiş ile açıköğretime gireceğinizde belirlenen tarihler içerisinde önce internetten ön kayıt yapmanız gerekiyor. Ön kayıt sonucundan internetten bir sayfalık çıktı alıp bankaya harcınızı yatırıp ilinizde bulunan açıköğretim bürosundan kesin kaydınızı yaptırıyorsunuz.

.

işin aslını sorarsan ben aöf den edebiyat okuyorum işletme de okuyan çok arkadaşım var adamların ders durumları benden daha iyiydi ve zorluk durumundan okulu bırakma safasına gelenler oldu. şimdi korkuyorum bende işlet gelirse ikisini bir götüremezsem diye .

Ben İktisat bitirdim, o yüzden İşletme bize sanki bir alt seviye gibi geliyordu. :asd:

Şaka bir yana, İşletme zor bir bölüm değil ama çok zaman isteyen bir bölümdü en azından bizde. Devamlı okumalarla, projelerle uğraşman gerekiyor. Yani zor değil ama devamlı meşgul ediyor.

işletmeyi herkes okuyor şimdi. şimdi iyi işletmeciler elbette iyi yerlere geliyor ama belli üniversitelerin adamları onlarda iki bölümde kendini geliştirmene bağlı ama çabuk iş hayatına atılacağın bölüm uluslararası bölümü olur gibi duruyor . hayırlı olsun bende ikilemde kaldım çıkamıyom işin içinden. sen yaptınmı tercihleri.

Hazır baya çalıştım Yarın yapıcam.İşletme de çok meslek alanı var kendini baya geliştirmen gerekiyor Ben muhasebeciliği istediğim için işletmeyi yazacaktım ama bugün rehberlikçilerin yanındaydım uluslararası ticaret ve finansın daha iyi olduğu söylediler.18 tercih hazırladım muhtemelen izmir yaşar veya izmir üniversitesi uluslararası finans yarı burslu tutacak

Hazır baya çalıştım Yarın yapıcam.İşletme de çok meslek alanı var kendini baya geliştirmen gerekiyor Ben muhasebeciliği istediğim için işletmeyi yazacaktım ama bugün rehberlikçilerin yanındaydım uluslararası ticaret ve finansın daha iyi olduğu söylediler.18 tercih hazırladım muhtemelen izmir yaşar veya izmir üniversitesi uluslararası finans yarı burslu tutacak

hayırlı olsun akşam cnn de program vardı haliç üniversitesinde yeni bir bölüm açılmış onun tanıtımını yapıyorlardı siyasi bilimler ve uluslararası ilişkiler diye aklında bulunsun taban puanıda yokmuş.

edit

arkadaslar sizce gıda mı öncelikli olsun yoksa veterinerlik mi ? bi de tekstil ingilizce yazayım mı bi fikir verirseniz sevinirim acil.. şimdiden tsk

Geri
Üst Alt