YGS ve LYS Hakkında

Cevap: YGS ve LYS hakkında

seneye desenize

hayırlısı olsun

ne yapalım

girecek olanlara üstün muvaffakiyetler dilerim

Sınava gireceğim tüm Gscimbom ailesinin dualarını bekliyorum herkese de ayrım yapmadan başarılar diyorum Allah hayırlısını versin .

Seneye YGS Ocak'ta olabilirmiş, 1 seneden az kalmış oluyor benim için. :(

Valla Final , Güvender , Fem bu üç kitaptan ve dersanenin soru bankalarından gidiyorum alanım Tm ama ağırlık olarak sözelim iyi tavsiyeleri olan varsa yapabilir mi ?

Dostlar ygs3 puanım 320-360 arasında geliyor sürekli.Alan dışı tercihte edebiyat veya türkçe öğretmenlikeri veya edebiyat bölümü için şansım nedir?çünkü sayısalım ben :D

Dostlar ygs3 puanım 320-360 arasında geliyor sürekli.Alan dışı tercihte edebiyat veya türkçe öğretmenlikeri veya edebiyat bölümü için şansım nedir?

380 'den fazlaya çek Lys konularında da iyiysen kazanırsın.Ama lys 'de daha iyi olman lazım çünkü %60 Lys %40 Ygs puanı baz alınıyor.

Bana acı acı gireceğini düşünüyorum LYS'nin . Allah sonumu hayır etsin . Sınava girecek olan bütün arkadaşlara başarılar dilerim .

Ne gibi bir şans? :o Bu arada gazetecilik istiyorum ama TM'deyim n'apacağım ben. :)

Ygs'den ne kadar erken kurtulursan o kadar iyi.Bol bol Lys kasarsın.Bana kalsa full lys çalışırım ya o ayrı.Dershaneye gittiğini varsayarak seneye ts grubuna katılabilirsin belki daha avantajlı olabilir diye düşünüyorum:)

Ygs'den ne kadar erken kurtulursan o kadar iyi.Bol bol Lys kasarsın.Bana kalsa full lys çalışırım ya o ayrı.Dershaneye gittiğini varsayarak seneye ts grubuna katılabilirsin belki daha avantajlı olabilir diye düşünüyorum:)

YGS'deki matematik ve geometri'yi düşündükçe sinir oluyorum, aslında YGS olmasa çok iyi olur. :o Dershane'de seneye TS'ye geçeceğim zaten.

YGS'deki matematik ve geometri'yi düşündükçe sinir oluyorum, aslında YGS olmasa çok iyi olur. :o Dershane'de seneye TS'ye geçeceğim zaten.

Sen lise 3sün değil mi?Ayrıca ygs mat kolaydır ya.Bilmiyorum bu sene müfredat değişti ama sorular az çok aynıdır tahminim.

Geri
Üst Alt