# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

Oyuna girdikten sonra karşı karşıya bir gol kaçırdı.Son dakikalarda Elmander'e iyi bir top çıkardı.Oynadığı kısa süreye göre,iyi iş çıkardı.En büyük şanssızlığı takımın en kötü zamanlarına denk gelmesi.Eboue ve Baros döndüğünde daha fazla katkı verecektir.

Pek bir numarası yok gibi daha kalite bir isim lazımdı

Gelecekde ilk 11 i zorlicak bi oyuncu.. Kötü futbolcu diyen gözü kapalı uyuyan kişilerdir.

O pozisyonu değerlendirecektin aga o nasıl vuruştu öyle.

hiç bir gelecek vaadetmeyen oyuncu.birde kurtarıcı diye oyuna girmesi çok tuhaf.

En iyi yaptıgı is Burak gibi defans arkasına kosu yapmak,bursa macinda yaptı ama atamadı.

Maalesef Bursaspor maçında son şansını kullanamadı, ara transferi bitmaden bu ayın sonuna kadar satılmalı. Kazım ve Aydın gibi süper futbolcularımız var bize yeter.

Maalesef Bursaspor maçında son şansını kullanamadı, ara transferi bitmaden bu ayın sonuna kadar satılmalı. Kazım ve Aydın gibi süper futbolcularımız var bize yeter.

küfür ister misin ?

kazim > aydin > yigit yanlis olan ne? yigit aydin olabiliR EN FAZLA

Aydın ve Kazım'a yazdıklarımdan dolayı çok ban yedim. Yeni alınan futbolcunun bir kaç hafta için gönderildiği ligimizde şimdiye kadar görülmedi. Anlaşılırım diye düşündüm. :D

bunları ironi olarak bende algıladım zatende. kardeş sabri hakkında söylediklerinde ironi dimi:D

TNT de Kırmızı Halı diye programa konu oldu sevgilisiyle yakalanmış kameraları görünce depar attı . Çok soğudum Yigitden .

Geri
Üst Alt