# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

TNT de Kırmızı Halı diye programa konu oldu sevgilisiyle yakalanmış kameraları görünce depar attı . Çok soğudum Yigitden .

İstersen her aldığımız oyuncuyu aynı anda düğün dernek evlendirelim, sevgililere kafayı takmasın. Ama bu da avatarınla 180 derece çelişiyor. Ne yapalım bilmem.

Biraz nefsini köreltsin eleman ondan sonra değerlendiririz :)

Sevgilisi erkekmiydi ? O zaman durum vahim.. Yok bayansa senmi begeniyordun yigidi?

Konu o değil büyüğüm olduğundan saygı duyarım sana olabilir yanlış anlamışsın . Ancak soğuma lafı işe yarar bir parça olamayacağını ve daha şimdiden İstanbul gece hayatına girdiğini vurguladım . Bilirsin Jo , Lincoln gibi futbolcularımızı gece hayatı bitirdi .

Abi üslubuna biraz dikkat et erkeklere mi ilgi duyuyosun falan yaşına göre laflar değil .

İstersen her aldığımız oyuncuyu aynı anda düğün dernek evlendirelim, sevgililere kafayı takmasın. Ama bu da avatarınla 180 derece çelişiyor. Ne yapalım bilmem.

Evet güzel kardeşim dediğin gibi normal birşeydiyse neden Yiğit koşa koşa kameradan kaçıyor ?

206590_179318028785304_131370296913411_469287_4416978_n.jpg

Konu o değil büyüğüm olduğundan saygı duyarım sana olabilir yanlış anlamışsın . Ancak soğuma lafı işe yarar bir parça olamayacağını ve daha şimdiden İstanbul gece hayatına girdiğini vurguladım . Bilirsin Jo , Lincoln gibi futbolcularımızı gece hayatı bitirdi .

Abi üslubuna biraz dikkat et erkeklere mi ilgi duyuyosun falan yaşına göre laflar değil .

kardesim bi saka yaptik, benim takildigim konu yok sevgilisi yok su yok bu.. napiyorsa yapsin? yani gezemezmi? Jo, Lincoln baska karistiriyorsun.. bu adamlar isini ciddi almayan adamlar idi.. Jo hele hele.. evlerde partiler orlarda partiler burlarda partiler.. arkadas kiz arkadasiyla eglenmis bence cokta normaldir.. kameradan kacmasida bi anlik reflekstir.. tabiki istemez goruntulenmeyi.. sen karsinda bi anda basin ordusu gorup cekildigini gorsen? unlu olmadigin halde bi an urker tepki felan gosterirsin inan bana..

ben senin nedemek istedigini gayet iyi anladim sadece sakayla karsilik vermek istedim.. alinacak bi durum yok..

ben kıpırtı gördüm.

kesinlikle ilk 11 oynarsa kumaş iyi benim beklentim büyük

Gecelere akmaya erken baslamıssın...

aslnım benim yakaladıgını hallet helal sana

yiğite verilen para sokağa atılmış 2,5 m eurodur. bu adamı alacağına oynat altyapıdan bir çocuk paran cebinde kalsın. bizim yönetim kelepir mezar bulsa yeminlen içine girecek. bu kadar da saçma,mantıksız transfer politikası olabilir mi allah aşkına. yiğit ne yapmış manisada ki, bizim takımda parlasın

mertanı deneyebilirdik ona vereceğimiz parayıda olcanı alabilirdik ama alındı artık.inşallah hakkını verir.

olcanı alamazdk daha çok para idi .

yigit mertandan çok daha iyi seviyede şuan ve bunu görebilmeniz lazım

Daha erken ama Yiğitten bi beklentim yok benim.

Gereksiz bir transfer olmuş.

olcanı alamazdk daha çok para idi .

yigit mertandan çok daha iyi seviyede şuan ve bunu görebilmeniz lazım

olcan 1 milyon euro fazlaydı.Mertan'ın yaşı daha genç.Oynamadığı için ne olacağını bilemiyoruz.Bence aynı riskteydi.

Geri
Üst Alt