# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

Mertan Yiğitten daha etkiliydi oynadığı sürede, doğruya doğru şimdi.

A.demirspor maçında da çok akıllıca bir asist yaptı.

tamam işte bizde serveti verirdik aydını verirdik olur biterdi. isteseydik alırdık. valla bu adamı alcagıma ona verirdim. bu adamın patlamasını beklicez artık ama adam gece alemlerinde dolanıyor. daha ne yaptında yüzünü saklayıp artistlik yapıyon. mac sonundada gülüyordu. benim hic hoşuma gitmedi.

İyi ya da kötü demek için çok erken.Ama şunu kesinlikle diyebilirim ki mevkindeki diğer oyunculardan farklı olarak ek bir özelliği,farklılık yaratacak özelliği yok.

yiğit önünde süper bir şans var haydi ulan

En büyük eksisi bence taraftarın gözünde şimdiden Aydın Yılmaz gibi gözükmesi. 1-0 geride başlıyor yani Galatasaray kariyerine. O yüzden dikkatli olmalı, çok iyi çalışmalı ve habertürk gibi gazetelerin de magazin köşelerini süslememeli. İşi çok zor bence.

buyuk bir eksigi falan yok. eleman bu. daha fazlasi degil. adamin kapasitesini ben biliyorum. isi cooook zor.

Şuan için hala çözemedim Yiğit'i daha bir kaç maçını izlemek lazım öyle değerlendirebilirim.

iyi oyuncu ve Kazım mı Yigit mi hep birlikte gorecegiz...

Hayatının fırsatını yakaladı belki de Yigit, umudumuz bunu tabiki de olumlu kullanması. Göster kendini Yigit.

Inşallah iyi performans sergiler

....

Son düzenleme:

pek ümidim yok :Z2:

Geri
Üst Alt