# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

yedek diye 2,5 milyon verdik 1 milyon daha verip banko oynayacak olcani neden almadik anlamiyorum. zaten yeteneksiz bu oyuncu.

İbretliksiniz beyler..

Başka adam bulamadınız mı eleştirecek. 30 dakika oynamıştır en fazla;

Savunmanın arkasına kimsenin yapamadığı koşuyu yapıp topla buluştu, kaçırabilir golü, savunma oyuncusu geldi soldan top sekiyor zor pozisyondu.

Elmander'in kafasına adrese teslim orta kesti.

Son dakikalarda ceza sahası içine çok iyi top attı, Engin biraz hareketlense %100 gol pozisyon.

3 kişiyi geçip gol atmasını mı bekliyorsunuz, yapıp yapamadıkları belli bu adamın.

bence sorun yigit´de degil.

shaqiri,messi,ronaldo gibi adamlar bekleyen ergenler simdik sinirlerini yigit´de cikarmak istiyorlar.

satilacak topcular listesine bir topcu daha transfer ettik

hayır manisadayken bile kötü oyuncuydu. önüne düşen toptada klasını gösterdi.

allah askina baskalarin yorumlarina bakarak birsey yazmayan.

birden bütün galatasaray taraftari "yigit´in her macini izlemis".

sanki her hafta manisa maclarini izlediniz.büyük maclar haric bu adamin gördügünüz mac sayisi 3´ü gecmez.ne yazarsan yaz inanmam.

yedek diye 2,5 milyon verdik 1 milyon daha verip banko oynayacak olcani neden almadik anlamiyorum. zaten yeteneksiz bu oyuncu.

O kadar çok mantıksız işler yapılıyorki.

Bu adama verdiğimiz para yüzünden Shaqiri ve onun kalibresindeki oyuncuları alamıyoruz pahalı diye sırf 2-3 milyon euro yüzünden.

allah askina baskalarin yorumlarina bakarak birsey yazmayan.

birden bütün galatasaray taraftari "yigit´in her macini izlemis".

sanki her hafta manisa maclarini izlediniz.büyük maclar haric bu adamin gördügünüz mac sayisi 3´ü gecmez.ne yazarsan yaz inanmam.

yav büyük maclarda belli eder bir adam kendini zaten. istatistiklerinede baktım ondada leş. bu adamın birtek hızı var.

O kadar çok mantıksız işler yapılıyorki.

Bu adama verdiğimiz para yüzünden Shaqiri ve onun kalibresindeki oyuncuları alamıyoruz pahalı diye sırf 2-3 milyon euro yüzünden.

yigit´i almasakta shaqiri´ye 15 milyon vermezdik.anlayin bunu artik.

şu gece alemlerini bırakıp futbola konsantre olursa belki icraat yapar. oda bir ihtimal.

Melo ne yapmıştı önceki takımında? Altın bidon olmuştu. Bunlar ölçü değil.

altın bidon cok iyi oyuncuların hayal kırıklıgı yaratması kenan kardeşim. kötü oyuncuyu zaten altın bidon yapmazlar. mac sonunda sırıtyordu yigit. neye güldügünü anlayamadım.

11 başlamalı . bana iyi sinyaller verdi

Melo ne yapmıştı önceki takımında? Altın bidon olmuştu. Bunlar ölçü değil.

22 MİLYON EURO verilmiş bi orta sahadan bahsediliyo. Yiğit yeni gösteriyo kendini ne b.k yemeye 3 milyon verdik onu söyle diyo adam haklı. Allahtan futboldan olduğu gibi hesaplamadan da çakmıyosun.

Geri
Üst Alt