# Yiğit Gökoğlan

Cevap: #21 Yiğit Gökoğlan

Sabri zannettiğimiz kadar meziyetsiz değil aslında.En azından sağ bek için meziyetsiz olduğunu iddia edemeyiz.Eboue'nin yokluğundan ötürü berbat dahi oynasa en azından hızı var.Bugüne kadar hızı ile nam salmış Yiğit'ten şimdiye kadar bunu bile göremedik.

Yapma dostum ya Sabri tamam hızlı futbolcu ama şuan için hız namına bişey yok ortada. Onun olduğu kanattan yedik nerdeyse tüm atakları. Maçı izlerken başıma ağrılar girdi resmen. Beklerimizin bariz hataları vardı Allahtan gol olmadı. Helede sabrinin kafa ile verdiği geri pas....

Kazimi,hatta Aydini bile aratti,ama karar vermek icin cok erken,insallah hepimizi utandirir.

ya abi topla inanilmaz kötü bu adam, bu kadarini beklemiyordum acikcasi.

Sabri'nin hızı bile kalmamış artık.. Adam hücumdayken defansta bekliyor, hucüm yerken nerde olduğu belli değil.. Herneyse en azından Yiğit'in gelişme olasılığı var Sabri'de o bile yok

2-3 maç sonra Eboue gelecek zaten.Ne denli yetersiz olduğu gözler önünde iken bir de sağ beke alıp,devşirme bir futbolcu izlenimi yaratarak tümden harcamayalım Yiğit'i.

Tamamen düz bi adam. Hiç bir özelliği yok malesef.

Yedek kulübesi icin tas gibi bir adam aldik,bank in saginda ve solunda oturabilme özelligiyle önümüzdeki 10 senesi garanti...Bu arada bu adamdan gelecek her türlü kapaga raziyim.

[video=youtube;tKdRJHmIUoo]https://www.youtube.com/watch?v=tKdRJHmIUoo[/video]

Reyizzzzz. :D

youtube videolarinda inamoto da lampard gibi duruyordu :) aydin yilmaz icin oturup bi video yapsam 5 yilda bu kadar goruntu bulurum.. tanimayan da yerli ribery falan zanneder..

umarim yigit su videodaki goruntulerin hakkini verir ve bizi yaniltir..

Yapma dostum ya Sabri tamam hızlı futbolcu ama şuan için hız namına bişey yok ortada. Onun olduğu kanattan yedik nerdeyse tüm atakları. Maçı izlerken başıma ağrılar girdi resmen. Beklerimizin bariz hataları vardı Allahtan gol olmadı. Helede sabrinin kafa ile verdiği geri pas....

Kesinlikle katılıyorum renktaş.#55 Sabri Sarıoğlu adlı konu başlığına bakarsan,Sabri hakkında '' Sezon sonu sözleşmesini uzatmayız inşAllah '' dediğimi görürsün zaten.O yorumuda Yiğit-Sabri kıyaslamasından ötürü yaptım zaten.Yoksa Sabri'yi bugüne kadar oyuncu olarak savunduğum görülmemiştir. :)

Vallahi ben bekliyordum Salman.Bu sebeple de günü kurtarmak adına dahi olsa hep '' Keita'yı geri almamız bizim adımıza daha iyi olur '' diyip durdum.

valla ben soktayim, sercan bile daha iyi topla, hatta yemin ediyorum aydin daha iyi isler yapiyor topla

bir tek hizla olacak is degil ki bu.

at topu 4-5 metre öne , hizini kullanarak gecmeye calis sonra, yok böyle birsey...

valla ben soktayim, sercan bile daha iyi topla, hatta yemin ediyorum aydin daha iyi isler yapiyor topla

bir tek hizla olacak is degil ki bu.

at topu 4-5 metre öne , hizini kullanarak gecmeye calis sonra, yok böyle birsey...

Yiğit adına keşke bu denli beklenti içine girmeseydin. :)

Sabri yıllar sonra takıma yavaş yavaş ısınıyor!..

futboldan anladığımı birkez daha kendime kanıtladığım için mutluyum..bu adamı kim aldırdıysa mümkünse transferlere karışmasın..hocada dahil

Ön yargılı konuşmak istemiyorum ama Aydın vol.2 hayırlı olsun...

Beni inşallah utandırır..

Toparlan lan bu nasıl performans

Defansın arkasına kosu yapma özelliği var,başka da birsey yok.

Ya çalışıp Fatih hoca sayesinde birseyler öğrenecek yada Aydin gibi olacak.

futboldan anladığımı birkez daha kendime kanıtladığım için mutluyum..bu adamı kim aldırdıysa mümkünse transferlere karışmasın..hocada dahil

Yiğit,bir Terim transferidir abi. :) Ama şu an için bu onun ilk hatalı seçimi diyebiliriz.Yani Terim'i bu denli kötülemeyelim bence. :)

Geri
Üst Alt