- 20 Ağustos 2017
- 23.990
- 16.325
- 1.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Vala konuya o kadar çok şey yazasım varki kafanızı ütülemeyim.. Ben radyodan ağlayarak çok maç dinledimAllahıma şükürler olsun ki Sarının yanında Kırmızıyı sevmişim..
Sınıfta azınlık olmak sosyete mi?Ee? Bu neyi ifade ediyo? Ben anadoludan bahsediyorum sen ne diyosun bana hala?
Mehmet Ali birand, mesut yilmaz, tansu ciller felan 90larda aktif olarak galatasarayi tutmuyormuydu? Yani bu bizide senin sosyete takimlardan yapiyo.
80larda konuyu baslatan arkadasimiz diyo ki 50 kisilik sinifdik sadece 6li galatasarayliydi diyo. Tr geneline tabiiki olcu degil ama yinede bisey anlatan bir durum
Bir ara saracoğlu denen hainden de bahset ustad. Hörmetler.Sınıfta azınlık olmak sosyete mi?
Ekleri ayıralım...
Tansu Çiller mi? Mehmet Ali Birand mı? Nerede yazmışım?
Kulaktan dolma yazma zira fener hep popüler olan takım olduğundan statü sahiplerince tercih edilmiştir. Tespitin yanlış.
Fenerlilerin goygoyculuğuna inanman saçma onların retoriğini buraya taşıma. Yok fransız yok bilmem ne...
Fener mi Türk? İşgal döneminin işbirlikçisi Fener Anadolu takımı?
Kurucuları cephede şehit, gazi olan Galatasaray Fransız öyle mi? Hadi oradanhakikaten çok yanlış yere gelmişsin... git bir Emin Bülent kimdir; Celal İbrahim’e ne olmuş oku da gel...
Naziler güçlüyken Milliyetçi takılıp savaş müttefiklerin lehine dönünce liberal takınanBir ara saracoğlu denen hainden de bahset ustad. Hörmetler.
Fener haramzadedir. Senelerdir burunlarının boktan çıkmaması, surekli rezil olmaları belki de geçmişin diyetidir.Naziler güçlüyken Milliyetçi takılıp savaş müttefiklerin lehine dönünce liberal takınan
İnsanların işkence görmesini sağlayan; rejim destekleyicisi olduğu için feneri taltif eden onlara todoriden dereağzına tahsisat yapan bir hak yiyicidir hörmss
ayıp oluyo amaBir ara saracoğlu denen hainden de bahset ustad. Hörmetler.
Süleyman Seba şimdi yeni nesillere farklı anlatılıyor kaldırıyorlar milleti aksini desen hemen sansürFener haramzadedir. Senelerdir burunlarının boktan çıkmaması, surekli rezil olmaları belki de geçmişin diyetidir.
Ayrica daldan dala atlayaraktan tonton dede görünümlü seba beyin cok karanlık bir sahis oldugunu da not düşelim. Tinercileri gectim onlar disindaki romantik kekolar bile bilmeden etmeden adami bir yerlere koyuyorlar. Maalesef rakiplerimiz olmalarından derin üzüntü duydugum bu oluşumların ikisinin de geçmişleri bok içindedir. Ne mutlu GALATASARAYLIYIM diyene!!
Yav offff tamamSınıfta azınlık olmak sosyete mi?
Ekleri ayıralım...
Tansu Çiller mi? Mehmet Ali Birand mı? Nerede yazmışım?
Kulaktan dolma yazma zira fener hep popüler olan takım olduğundan statü sahiplerince tercih edilmiştir. Tespitin yanlış.
Fenerlilerin goygoyculuğuna inanman saçma onların retoriğini buraya taşıma. Yok fransız yok bilmem ne...
Fener mi Türk? İşgal döneminin işbirlikçisi Fener Anadolu takımı?
Kurucuları cephede şehit, gazi olan Galatasaray Fransız öyle mi? Hadi oradanhakikaten çok yanlış yere gelmişsin... git bir Emin Bülent kimdir; Celal İbrahim’e ne olmuş oku da gel...
Süleyman Seba şimdi yeni nesillere farklı anlatılıyor kaldırıyorlar milleti aksini desen hemen sansür
Mit İstanbul daire başkanıdır
Çerkezdir adam kayırır inönücüdür futbolculuğunda da yöneticiliğinde de devlet desteğiyle şampiyonluklar yaşamıştır
Birinci mit raporunda dahil vardır Mehmet eymürlerle. Emel sayının zina yaptığını belgeleyip karşılığında first ladyden destek aldı
Tek tapusu olmayan bejekeye Akatlar ve fulyadaki arsaların tapularını yetim hakkı yiyerek aldı
Ama sorsan baba hakkı yeten halbuki hakikatte yetim hakkı yiyen bejeke
sayın emel sayın hanım efendinin hormanlarıyla olayın ne alakası varmış ki reis. ne istemişler sanat güneşindenSüleyman Seba şimdi yeni nesillere farklı anlatılıyor kaldırıyorlar milleti aksini desen hemen sansür
Mit İstanbul daire başkanıdır
Çerkezdir adam kayırır inönücüdür futbolculuğunda da yöneticiliğinde de devlet desteğiyle şampiyonluklar yaşamıştır
Birinci mit raporunda dahli vardır Mehmet eymürlerle. Emel sayının zina yaptığını belgeleyip karşılığında first ladyden destek aldı
Tek tapusu olmayan bejekeye Akatlar ve fulyadaki arsaların tapularını yetim hakkı yiyerek aldı
Ama sorsan baba hakkı yeten halbuki hakikatte yetim hakkı yiyen bejeke
Yav bi soru soruyoruz onu bile cevaplayacak akil mantik yok insanlarda. Yok oyle degil Fenerbahce mi boyle aha fenerbahce boyle serefsizdi soyle serefsizdi deyip ha tamam ok Galatasaray Turkiyenin serefini temsil ediyordu.Aykırı olmak için saçmalamaktan kaçınalım.
Tamam fener cok şerefli bir kulüp cok guzel değerleri var tamam.Yav bi soru soruyoruz onu bile cevaplayacak akil mantik yok insanlarda. Yok oyle degil Fenerbahce mi boyle aha fenerbahce boyle serefsizdi soyle serefsizdi deyip ha tamam ok Galatasaray Turkiyenin serefini temsil ediyordu.
He baska turk takimlarin degerleri yok hea onlar o zamanda baska bisey temsil etmiyordu, aynen.
Bi ara sey izlemistim HSV ve St.Pauli taraftari bir ara girip anlatmislardi iste St.Pauli taraftari biz solu temsil ediyoruz, futbolda siyasete yer var biz bunlari destekliyoruz diyorlar. HSV taraftari dogru bizde siyasetin futbolla bir alakasi yok diyoruz felan anlatiyorlardi iste. Ne guzel ikiside biseyi temsil ediyor.
Ayni zamanda Celtic-Rangers.
Bizim toplumda boyle bisey yok digerleri serefsiz, biz serefliyiz, onlar hain onlar dismiraklar, biz turkcuyuz turkiyeyi biz kurtariyoruz ataturk bizden vs.
Oturup 30 Galatasaraylida hea haklisin diyo. Komik.
Fenerbahce serefsiz bir olusumdur.Tamam fener cok şerefli bir kulüp cok guzel değerleri var tamam.
Sinan Engin bejekeye yardım karşılığında çakıcıya sahte pasaport ayarlamış medyaya yansımıştıLaf lafı acıyor mafyayla başı belaya giren serdar bilgilinin azize arabulucuk karşılığı 10 puan öndeyken sampiyonlugu satması. Çakıcı-sinan engin ilişkisi vs.
Azizin 2001 şampiyonluğunda denizliye bizi sen mi şampiyon yaptın demesi. 2001 senesi benim gozumde dünya futbol tarihinin en şikeli sezonudur.
Sonra zaten 3 temmuzda resmi olarak dönemsel pislikler ortaya dökülüyor. Burada belirtmek istediğimiz sey bu sadece bir donemlik bir kerelik bir olay degildi. Bunlarin ikisinin de tarihleri her donem pislik icindedir. Gelecekte de pislik icinde olacaktir. Çünkü bunlarin tohumu bozuk. Abv.
Ne mutlu GALAYASARAYLIYIM diyene!!
ne diyosun yanı reis geleceğin imparatoru okan buruk 2001 şampiyonluğunu mu satmışSinan Engin bejekeye yardım karşılığında çakıcıya sahte pasaport ayarlamış medyaya yansımıştı
Okan buruk ve Emre Belözoğlu da İnter’de gitmek için bonservissiz Ahmet üzerinden Azize’den para almıştı
Ersun yanak da para aldı ankaragücündeyjen daha sonra cafer bunları itiraf etti ama biçim taraftar Cafer’i sattı
Azizin taktiğidir Network kurar birlikte suç işledikleriyle ve taltif eder onları
Rüştü ile ogünü dövdürdüğü için mecnun odyakmaz başkan oldu misal