Yıl 2012... İçerde Mağlubuz Kadiköy'de Şampiyonuz

Laf olsun diye acılmış bi başlık takımda ışık varmış evt öyle ışık varki gözümüzü kör etti

O sezonki takim su anki takima ve rakiplere 5'er tane atar ezer gecerdi. Pembe hayallere dusmemek lazim.

terim nasıl geçmişin kredisini yiyorsa yıllardır taraftar da geçmişteki başarıların tekrarlanması hayaliyle yaşıyor. geçti artık o devirler, o bahsettiğiniz geri dönüşleri elle tutulur bi futbol oynarken yapıyorduk. bu futbolun başarısızlıktan başka sonucu olmaz.

Eyvallah. Ben romantigim. Peki ya tarih?

Geriye gotureyim seni. Yil 2000 aylardan Mart ya da Nisan. UEFA'yi aldigimiz sene.

Icerde Fenerle oyunuyoruz 1-0 kaybedyoruz.

Sonuc? Mayis'ta ligi aliyoruz sonra UEFA'yi sonra Real Madrid'e karsi Super Kupayi.

Romantizm nerede?
Abi şaka misiniz ya. 20 sene geriye gidiyoruz her dakika kafayi yiyecegim artik.
Beni 78 dunya kupasina götürsene Ali doya doya yasayayim o almanyayi arjantini brezilyayi italyayi hollandayi

Burdaki ümitsiz arkadaşlar her sene geriden geldiğimizi unutuyor galiba yine o an gelecek emin olun..Başakşehir bile daha bu sene 20.sıradaydı 1 puanla şu an üstümüzde 15 puan fark erittiler o yapıyorda biz mi yapamayacağız? Ts çoook kaybedecek biz bir yerde seriye bağlayacağız.

Orta sahada Melo ve Prime Selçuk vardı. Bu ikisi toplam 20 gol atmıştı , asistleri saymıyorum bile. Defanstan çıkarken hiç top kaybetmeyen, defansa ve hücuma aynı kalitede etki yapan bu tarz orta saha daha sonra gelmedi takıma.

Çok özel bir sezondu yav o. Eboue pozisyon gereği santrafor mevkine geçiyor, hemen sağ bek mevkini Elmander koruyordu falan böyle güzel işler oluyordu.

Alakasiz bir kiyaslama. O macta feneri ezdik bir turlu girmedi. Dun oyle feneri falan ezmedik. Hatta buyuk bir kisimda daha iyi oynadilar. Hadi yenemiyorsun yenilme bari. Utanc verici durum.

Geri
Üst Alt