Yılbaşı Menünüz Nasıl Olacak?

Bir diğer cimri de o

Herife gelirken 3 şişe chivas getir diyorum

1 şişe falan getirdi.

2 tane de borcum olsun dedi.

Hala borcunu ödeyecek.

Admirim gurboların ekonomik olarak bizden çok daha iyi durumda olmalarına rağmen genel olarak daha pinti olma sebepleri ne olabilir?

Hayır çocukken mahalleye gelen almancılar da böyleydi. Biz cebimizdeki parayı koyardık dondurma, cips, kola mola işte çocukken alabileceğimiz şeyleri alır ortak olarak, yerdik bunlardan tık yok. Sokayım senin markına yani aferdersin.

Bacardi yanına çerez fıstık yuvarlar tek başıma kanepede sızarım herhalde

Gerçi ertesi gün iş var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Hayro niye mesajlarıma haha diye tepki veriyor sence?
Ne bileyim eğlenceli buluyordur mesajlarını, niye ki haha kötü bir şey miymiş? Bana da çok sık veriliyor kötü bir şey ise bilelim. Bu arada kiraz kebabı diye bir şeyin olduğunu yeni öğrendim, ben tavşak geçiyorsun sanmıştım.

Deneyesim geldi.

Bacardi yanına çerez fıstık yuvarlar tek başıma kanepede sızarım herhalde

Gerçi ertesi gün iş var

Vallahi hakkınız ödenmez, ülkede içime dert edindiğim konular listesined top 5'e girer sağlık çalışanlarının durumu.

Ne bileyim eğlenceli buluyordur mesajlarını, niye ki haha kötü bir şey miymiş? Bana da çok sık veriliyor kötü bir şey ise bilelim. Bu arada kiraz kebabı diye bir şeyin olduğunu yeni öğrendim, ben tavşak geçiyorsun sanmıştım.

Deneyesim geldi.
Kiraz değil yav. Vişne, VİŞNE.

Vallahi hakkınız ödenmez, ülkede içime dert edindiğim konular listesined top 5'e girer sağlık çalışanlarının durumu.

Çok mesele var ama önce çocuklarımızın ve gençlerin geleceğini kurtarmak gerek

Admirim gurboların ekonomik olarak bizden çok daha iyi durumda olmalarına rağmen genel olarak daha pinti olma sebepleri ne olabilir?

Hayır çocukken mahalleye gelen almancılar da böyleydi. Biz cebimizdeki parayı koyardık dondurma, cips, kola mola işte çocukken alabileceğimiz şeyleri alır ortak olarak, yerdik bunlardan tık yok. Sokayım senin markına yani aferdersin.
Çoğunun geçmişte yokluk çeken ailelere mensup olması ve buna karşı olan yaklaşımdan dolayı oluşan refleks.

Geri
Üst Alt