Buğra Ay
10 Numara!
- 5 Temmuz 2012
- 10.921
- 2.073
- 1.968
Gun isigi cikti ezan okundu ve niyetlendim diyelim ama acilen abdye gittim ve orda henuz hava aydinlanmadi ezanda okunmadi nasil cikicam isin icinden?
seferi sayılırsın rahat ol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gun isigi cikti ezan okundu ve niyetlendim diyelim ama acilen abdye gittim ve orda henuz hava aydinlanmadi ezanda okunmadi nasil cikicam isin icinden?
seferi sayılırsın rahat ol![]()
Ozaman diyelim bende isinlanma araci var ve her ezan okunacagi vakit kendimi daha ezanin okunmasina saatlerce olan biyere gitsem 1 ay bunu tekrarlasam kabul olurmu![]()
Bir kere üçkağıtçılıktan yargılanırsın orucuna bakmazlar bile haberin olsun![]()
Peki niyetlendim ve acilen kuzey kutbuna gitmek zorunda kaldim ama ucagim yere cakildi hicbir iletisim aygitida yok ve kutubun 6 ay gunduz kismina denk geldim ne etcem![]()
6 ay aç kalacaksın yapacak bir şey yok ha birde kutup ayısından uzak duracaksın![]()
alkol kullanmaya uni.2 de basladim ne sigara ne alkol vardi ,din diyanet namaz oruc aram iyidi (belki kis aylari)
son 4 5 yildir , din konusunda bosluktayim .irsad lazim galba bana
6 sene once ramazanda alkol kullandim (oruc tutamama nedenim vardi)
ve bu senede tutmadigim halde iki gundur ,alkol kullandim .
kafama asiri derecede takilan bir konu(iyice daraldim) , isin garibi son bir yildir cuma bile kilmiyorum .
Allah islah etsin beni, sanirim tovbe edip baslamam lazim ,sonucta kafama takildigima gore aliskanlik disi vicdanla alakali bir durum var.
Bu arada herkese bol sabir ve kabul edilesi oruclar diliyorum .
alkol kullanmaya uni.2 de basladim ne sigara ne alkol vardi ,din diyanet namaz oruc aram iyidi (belki kis aylari)
son 4 5 yildir , din konusunda bosluktayim .irsad lazim galba bana
6 sene once ramazanda alkol kullandim (oruc tutamama nedenim vardi)
ve bu senede tutmadigim halde iki gundur ,alkol kullandim .
kafama asiri derecede takilan bir konu(iyice daraldim) , isin garibi son bir yildir cuma bile kilmiyorum .
Allah islah etsin beni, sanirim tovbe edip baslamam lazim ,sonucta kafama takildigima gore aliskanlik disi vicdanla alakali bir durum var.
Bu arada herkese bol sabir ve kabul edilesi oruclar diliyorum .
Cennete gitmek bedavada isteyen yok işte
Hergun asagidaki duayi en az 100 kere oku yirttin bense yirticam.
Yüz(100) günahı silen dua | Mutluluğun Şifresi
Peki niyetlendim ve acilen kuzey kutbuna gitmek zorunda kaldim ama ucagim yere cakildi hicbir iletisim aygitida yok ve kutubun 6 ay gunduz kismina denk geldim ne etcem![]()
yuz kere degil bir kere de yapsan olur ,kimse Allah degil zaten bilemez
bu arada , sen inacsizdin ,vicdan durumun nasil
ciddi soruyorum ,laga luga yapmak icin degil.
Kutuplara en yakın nerede gunes batıyorsa oraya gore oruc bozuyorsun diye biliyorum. Ama kutuplara gittiğinde seferi sayilacagin icin tutmana gerek yok zaten.
-Tapatalk-
Hangi konuda vicdan?
Ya turkiyeden niyetlenip gittim ama kaza sonucu hersey gitti nerden bilecem saat kac nerede batiyor hangi ara batiyor![]()
Ya turkiyeden niyetlenip gittim ama kaza sonucu hersey gitti nerden bilecem saat kac nerede batiyor hangi ara batiyor![]()
din konusu be adam, yani hayatinin hic bir evresinde mi inanmadin
ne bilim kafam allak bullak bu aralar
Seferisin dedik ya olm niye zorluyorsunzaten haber alamayan biri mesul tutulmaz normal bir yerde olsan hadi güneş batışı doğuşuna göre ayarlarsında kutupta oda mümkün değil