Yönetim İstifa Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nöbet yerinde kimse yok.

Taraftardaki hava durumundan dolayı bu nöbet yeri iptal edildi sanırım.

Şimdi zamanı değil. Başka bir gün görüşmek üzere.

Anca takımı karıstırmak ısteyenler bu dönemde bu baslıgı destekler!!!!!

Mayısta konuşulur; sağlam biri aday olursa tabiki

abv asamoah

Galatasaray futbol takımı şampiyonluktan ne zaman koparsa tekrar gündeme gelecek olan başlık.

TapaTalK

Anca takımı karıstırmak ısteyenler bu dönemde bu baslıgı destekler!!!!!

Kusura bakmayın başlığı ben canlandırdığım için üzerime alınıyorum.

Hiç alakası yok. Son bir kaç haftadır bir süre Dursun Özbek'in eleştirilmemesi yönünde fikirlerimi forumda beyan ediyorum. Ben fikirleri tepetaklak dönen taraftarın sakin olması için hatırlatmak istedim. Evet bu aralar Dursun Özbek istifa demeyeceğiz ama son iki senedir yaptıklarını birden unutmayacağız. Takımımızı destekleyeceğiz ama Dursun Özbek'in ensesinde olacağız; sessizce takip edeceğiz. Ekonomiyle ilgili iddialarının takipçisi olacağız. Yoksa biz şampiyon olup eğlenirken bir bakmışız ki elde kulüp kalmamış ve meğer son şampiyonluğumuzu kutlamışız!

Paramızı sağa sola saçan
bizi dev maçlarda kepaze eden
HAİN yönetimi
istifaya davet ediyoruz

Yanlış bir tavır, yönetimi değil Tudor'u istifaya davet etmeliyiz.

Yonetimin su asamada istifasi cozum degil. Lig devam ediyor sezon sonu secim var zaten. Mantiksiz.

Sorun bariz bir sekilde teknik heyet.

bence son barut tudorla patladı
bu enkazı kimse adam edemez
o yüzden tek çözüm yönetimin infaz edilmesidir

Sorun tabii ki yönetim, bırak şu son iki sezon yaşanan rezillikleri kurulan kadronun kalitesi ile harcanan para arasında büyük dengesizlik var. Yine taraftar olarak iki transfere tav olduk her zamanki gibi. Kulübün yaşadığı itibar kaybı, diğer branşların dibe vurması, ekonomik durumumuz gibi gitmeleri için daha da sayılabilecek birçok sebep var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt