GSCimbom
Yönetim İstifa Nöbeti
Emrah Yıldırım

Yönetim İstifa Nöbeti Sayfa 4

Emrah Yıldırım ·

Cevap
82
Okunma
10,4K
Sayfa
4/5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anca takımı karıstırmak ısteyenler bu dönemde bu baslıgı destekler!!!!!

Kusura bakmayın başlığı ben canlandırdığım için üzerime alınıyorum.

Hiç alakası yok. Son bir kaç haftadır bir süre Dursun Özbek'in eleştirilmemesi yönünde fikirlerimi forumda beyan ediyorum. Ben fikirleri tepetaklak dönen taraftarın sakin olması için hatırlatmak istedim. Evet bu aralar Dursun Özbek istifa demeyeceğiz ama son iki senedir yaptıklarını birden unutmayacağız. Takımımızı destekleyeceğiz ama Dursun Özbek'in ensesinde olacağız; sessizce takip edeceğiz. Ekonomiyle ilgili iddialarının takipçisi olacağız. Yoksa biz şampiyon olup eğlenirken bir bakmışız ki elde kulüp kalmamış ve meğer son şampiyonluğumuzu kutlamışız!

Yonetimin su asamada istifasi cozum degil. Lig devam ediyor sezon sonu secim var zaten. Mantiksiz.

Sorun bariz bir sekilde teknik heyet.

Sorun tabii ki yönetim, bırak şu son iki sezon yaşanan rezillikleri kurulan kadronun kalitesi ile harcanan para arasında büyük dengesizlik var. Yine taraftar olarak iki transfere tav olduk her zamanki gibi. Kulübün yaşadığı itibar kaybı, diğer branşların dibe vurması, ekonomik durumumuz gibi gitmeleri için daha da sayılabilecek birçok sebep var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri