Yönetim Kurulu Sözcüsü M. Remzi Sanver, Gündeme Dair Açıklamalarda Bulundu

Bu tarz iddialı konuşmalarının sonu hep tırt oldu, yine öyle olacak ama sen yine gelip ahkam kesmeye devam edeceksin.

Ali Koç için naif ve kibar diyen adamsın sen zira.
Koç un ne mal olduğu seçimde belli olmuştu ya. O güne kadar beyefendi bilirdik içinden canavar çıktı.

GSCimbom Mobile App

Olm hitap şekli bu lige harbi fazla ya. Sezon içinde olacakları düşünüyorum gülme tutuyor. Remzi bey ne kadar süre içinde delirecek merak ile beklemekteyim

GSCimbom Mobile App

Koç un ne mal olduğu seçimde belli olmuştu ya. O güne kadar beyefendi bilirdik içinden canavar çıktı.

GSCimbom Mobile App
Neyi beyefendi biliyordunuz yav?

"Şerefsizler hakkımızı çaldı." diyor. Selçuk Dereli'yi mi kimse hakem odasına kilitliyor.

Futboldan 2 sene men ediliyor, 2 sene men = ömür boyu men demek olduğu için 1 yıla düşüyor ceza.

Vaat karşılığından söz etmiyorumki, işler kötü gittiğinde bu yaklaşım tepki almaya başlayacaktır diyorum. Konu hitabetse, Sedat Doğan da, Ünal Aysal da hatta Adnan Öztürk de iyi hatipti.

Koç konusunda da o hep öyleydi, sen bu adamı ne sanıyordun ben ona şaşırıyorum.
Haklısın adminim , hakem hatası ile bir mac kaybettiğimiz de böyle konussa bu beyfendi taraftar yerden yere vurur.

Olm hitap şekli bu lige harbi fazla ya. Sezon içinde olacakları düşünüyorum gülme tutuyor. Remzi bey ne kadar süre içinde delirecek merak ile beklemekteyim

GSCimbom Mobile App

bu beyefendi yk sözcüsü, bi tane ayrı basın sözcüsü alıcaklarmış

Bu acilkamalar beni huzurlu ve mutlu yatirmaz sahsen. Yakistiramadim sayin remzi bey. Ben burda transfer ve sponsorla ilgili aciklama bekliyordum

Bu kadar kibarliga gerek yok. Bir an izlerken kendimi national geographic kanalini izler gibi buldum.

Çok orijinal bir insan. Karınca bel ilişkisini sürdürecek birisi. Ama ne bizim tarafta, ne de suyun karşısı tarafında bu adamın dediklerini anlayacak kişi sayısı çok azdır :asd: Kibarca söver herkese, karşı taraf teşekkür eder, anlamaz. Öyle bir tarzı var.

Vaat karşılığından söz etmiyorumki, işler kötü gittiğinde bu yaklaşım tepki almaya başlayacaktır diyorum. Konu hitabetse, Sedat Doğan da, Ünal Aysal da hatta Adnan Öztürk de iyi hatipti.

Koç konusunda da o hep öyleydi, sen bu adamı ne sanıyordun ben ona şaşırıyorum.
Koç'un Fenerbahçe kimliğini tanımıyordum. Başkan yardımcısı olduğu zaman bu kadar takip etmiyordum yönetimleri

maçlardan sonra basına rezan bey konuşur. yıkıcı bi tipi var.

Galatasaray da transfer bitmez demediyse bu adam futboldan anlamıyor demektir

başarıdan başarıya koşalım da adımız masonsaray'a çıksın.

Geri
Üst Alt