Yönetim Kurulu Sözcüsü M. Remzi Sanver, Gündeme Dair Açıklamalarda Bulundu

Sabaha kadar konuşsa oturup dinlerdim yine, muazzam bir hitap becerisi var Remzi Sanver'in sadece hitap şekliyle de değil özellikle Taylan ve Nef sponsorluğu konusunda yaptığı konuşma çok da doğru

Seve seve alışacak herkes. Yüksek seviyeye çıkmak ideal olan. Beğenen kendi de o seviyeye çıksın. Duruş budur!
Bu tarz iddialı konuşmalarının sonu hep tırt oldu, yine öyle olacak ama sen yine gelip ahkam kesmeye devam edeceksin.

Ali Koç için naif ve kibar diyen adamsın sen zira.

Zaten bir tanede kulüp sözcüsü olacak dediler muhtemelen maç sonu açıklamalar takımı savunma vs pis işleri o yapacak

Bu tarz iddialı konuşmalarının sonu hep tırt oldu, yine öyle olacak ama sen yine gelip ahkam kesmeye devam edeceksin.

Ali Koç için naif ve kibar diyen adamsın sen zira.
Ben vaatlerin karşılık bulup bulamayacağını iddia etmiyorum. Boş konuşuyor olabilir. Hitap tarzı hoş.

Bu arada Ali Koç hakkında görüşlerim öyleydi. Futbol rekabetinde içindeki pisliği çıkardı. Kaliteli demeclere muhtaç olmam talep etmem yargılanacak bir konu değil.

Ben vaatlerin karşılık bulup bulamayacağını iddia etmiyorum. Boş konuşuyor olabilir. Hitap tarzı hoş.

Bu arada Ali Koç hakkında görüşlerim öyleydi. Futbol rekabetinde içindeki pisliği çıkardı. Kaliteli demeclere muhtaç olmam talep etmem yargılanacak bir konu değil.
Vaat karşılığından söz etmiyorumki, işler kötü gittiğinde bu yaklaşım tepki almaya başlayacaktır diyorum. Konu hitabetse, Sedat Doğan da, Ünal Aysal da hatta Adnan Öztürk de iyi hatipti.

Koç konusunda da o hep öyleydi, sen bu adamı ne sanıyordun ben ona şaşırıyorum.

Geri
Üst Alt