Okan Kantar
Kırmızı Üye
- 28 Mayıs 2009
- 2.416
- 1.022
- 2.223
Şirketlerin görev dağılımını açıkladı başta.Öyle mi dedi? Ben konuşmanın başını kaçırdım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şirketlerin görev dağılımını açıkladı başta.Öyle mi dedi? Ben konuşmanın başını kaçırdım
Bu konuşma tarzı zamanla itici gelebilir zira hitap edilen ortama da uymuyor.
Neyse bekleyelim bakalım.
Bu tarz iddialı konuşmalarının sonu hep tırt oldu, yine öyle olacak ama sen yine gelip ahkam kesmeye devam edeceksin.Seve seve alışacak herkes. Yüksek seviyeye çıkmak ideal olan. Beğenen kendi de o seviyeye çıksın. Duruş budur!
Ben vaatlerin karşılık bulup bulamayacağını iddia etmiyorum. Boş konuşuyor olabilir. Hitap tarzı hoş.Bu tarz iddialı konuşmalarının sonu hep tırt oldu, yine öyle olacak ama sen yine gelip ahkam kesmeye devam edeceksin.
Ali Koç için naif ve kibar diyen adamsın sen zira.
Jigolopuff muydu bunun adı
Vaat karşılığından söz etmiyorumki, işler kötü gittiğinde bu yaklaşım tepki almaya başlayacaktır diyorum. Konu hitabetse, Sedat Doğan da, Ünal Aysal da hatta Adnan Öztürk de iyi hatipti.Ben vaatlerin karşılık bulup bulamayacağını iddia etmiyorum. Boş konuşuyor olabilir. Hitap tarzı hoş.
Bu arada Ali Koç hakkında görüşlerim öyleydi. Futbol rekabetinde içindeki pisliği çıkardı. Kaliteli demeclere muhtaç olmam talep etmem yargılanacak bir konu değil.